Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Rams Başakşehir Haberleri

        Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında yarın lider Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'yi yenerek rahat nefes almak istiyor. Peki Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        FENERBAHÇE - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        Pazar günüÜlker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadelede hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. Çekişmeli geçecek olan maç beIN Sports (eski adıyla Lig TV) kanalından izlenebilecek.

        REKLAM

        Süper Lig'de 17 haftada 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 32 puan toplayan sarı-lacivertli ekip, 39 puanla zirvede yer alan Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

        Fenerbahçe, sezonun ilk haftasında deplasmanda 1-0 yenildiği rakibini sahasında mağlup etmenin hesabını yapıyor. Sarı-lacivertli ekip, alacağı galibiyetle hem Süper Lig'in tek namağlup takımı olan rakibine ilk mağlubiyetini tattırmak hem de 7 olan puan farkını 4'e indirmek istiyor.

        MUHTEMEL KADROLAR

        Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Josef de Souza, Oleksandr Karavayev, Alper Potuk, Jeremain Lens, Robin van Persie

        Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Alexandru Epureanu, Mahmut Tekdemir, Eren Albayrak, Emre Belözoğlu, Edin Visca, Marcio Mossoro, Cengiz Ünder, Mehmet Batdal

        KJAER DÖNÜYOR

        Fenerbahçe'de sakatlığı geçen savunma oyuncusu Simon Kjaer, Medipol Başakşehir'e karşı sahadaki yerini alabilecek.

        Sağ bacak üst ön adalesinde ağrı nedeniyle ligdeki Adanaspor, kupadaki Gençlerbirliği mücadelelerinde forma giyemeyen Danimarkalı stoper, takımla antrenmanlara başladı. Deneyimli futbolcunun zirve yarışını yakından ilgilendiren müsabakaya ilk 11'de başlaması bekleniyor.

        FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK

        Fenerbahçe'de dört futbolcu sakatlığı veya kart cezası nedeniyle Medipol Başakşehir karşılaşmasında görev yapamayacak.

        REKLAM

        Ligdeki Adanaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve sol bacak üst arka adalesinde kısmi yırtık bulunan Mehmet Topal, takımını yalnız bırakacak. Devre arasında Antalya'da Denizlispor ile yapılan özel maçta arka adalesinden sakatlanan Volkan Şen de yarınki mücadelede oynayamayacak.

        Ülkesi Senegal ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Moussa Sow'un yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören İsmail Köybaşı da Medipol Başakşehir'e karşı forma giyemeyecek.

        Adanaspor müsabakasında sarı-lacivertli taraftarların ıslıkla protesto ettiği ve ağrıları nedeniyle dünkü idmana çıkmayan Aatıf Chahechouhe'nun ise Medipol Başakşehir'e karşı forma giyip giyemeyeceğini belirsizliğini koruyor.

        HASAN ALİ KALDIRIM CEZA SINIRINDA

        Fenerbahçe'de Medipol Başakşehir maçı öncesi tek futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        Bu sezon Süper Lig'de üç sarı kartı bulunan Hasan Ali Kaldırım, turuncu-lacivertli takım karşısında da sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek. Bu durumda Hasan Ali, ligin 19. haftasındaki Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ