Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'un yeni stadının isim sponsoru Medical Park oldu - Trabzonspor Haberleri

        Bordo-Mavili kulüpte beklenen anlaşma dün yapıldı, başkan Muharrem Usta herkesin merak ettiği sponsoru açıkladı. G.Antep maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Usta, Şenol Güneş Kompleksi’ndeki stadın isim sponsorunun Medical Park, olduğunu duyurdu. 5 milyon dolardan 5 yıllık anlaşmaya imza atan Trabzonspor, bu sponsorluktan toplam 25 milyon dolar kazanç sağlayacak.

        Bordo-Mavililer, mali sıkıntıların olduğu dönemde ciddi bir kaynak yaratırken; başkan Usta, Trabzonspor tarihi için önemli bir gün yaşadıklarını ifade etti. Kurucusu olduğu şirketin Fırtına’ya sponsor olması hakkında “Benim için de enteresan bir gün” yorumunu yapan Usta, “Uzun zamandır görüşmeler vardı. Kolay değil isim sponsoru bulmak. İsmi ufak ufak sosyal medyada duyulmaya başlamıştı. Bugün (dün) resmi olarak ismi açıklıyoruz, Medical Park Arena. Trabzonspor’a hayırlı uğurlu olsun. Ben bugün (dün) hem başkan gibiyim ama aslında sponsor tarafındayım. Bu birlikteliğin Trabzonspor’a çok şey katacağına gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ