Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Podolski için gizli pazarlık! - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Galatasaray'da Lukas Podolski belirsizliği her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

        2

        Önce Çin kulüplerinin radarına giren, ardından Japonya’nın Vissel Kobe takımı ile adı anılan Poldi için yöneticiler, “Mutsuz, gitmek istiyor” daha sonra da “Satmıyoruz” şeklinde birbirinden tamamen farklı açıklamalar yaptı.

        3

        Bu ifadelere karşın “G.Saray’da mutluyum” diyerek yönetimi taca atan Podolski’nin 3 milyon Euro’luk maaşından kurtulmak ve bonservisi geliri elde etmek isteyen G.Saraylı idareciler, taraftar korkusu nedeniyle geri adım atmış gibi görünse de işin aslının öyle olmadığı öğrenildi.

        4

        Sarı-Kırmızılı yetkililerin, Alman yıldızın transferi için Vissel Kobe yönetimi ile gizli gizli bonservis pazarlıklarına devam ettiği ortaya çıktı.

        5

        Japonlar’a, “Siz önce Podolski ile anlaşın” diyerek Poldi ile görüşmelerine izin veren Sarı-Kırmızılılar, “7 milyon Euro’yu getirin, Podolski’yi götürün” mesajını verdi.

        6

        Japonlar’dan art arda gelen 3 ve 3,5 milyon Euro’luk önerileri beğenmeyen ve teklifin arttırılmasını isteyen G.Saray’ın ayrıca Japonya’da transfer dönemi sona erene kadar (şubat ayı boyunca) Alman oyuncunun takımda kalmasını istedikleri de ortaya çıktı.

        7

        İki kulüp arasındaki pazarlıkların önümüzdeki günlerde de devam etmesi beklenirken, taraftar tepkisini yumuşatmak için sabırlı davranmayı planlayan Sarı-Kırmızılı cephe, yıldız oyuncuyu tıpkı geçtiğimiz sezon Burak Yılmaz örneğinde olduğu gibi iyi bir bonservisle satmayı planlıyor.

        8

        Ancak Türkiye’deki transfer döneminin yarın sona erecek olması sebebiyle, Podolski’nin satılması durumunda yerinin doldurulması da mümkün gözükmüyor.

        9

        Öte yandan adı son günlerde Galatasaray’la anılan Brezilyalı futbolcu Pato, Çin’in Tianjin Quanjian takımıyla anlaşmaya vardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ