-
HABERTÜRK SPOR
Transfer döneminin büyük balığı Mehmet Ekici, Fenerbahçe’ye gitmek için kadro dışı kalmayı göze almış ve bir süredir takımdan ayrı çalışmaya başlamıştı.
-
Kendisini isteyen Beşiktaş’ı reddeden 27 yaşındaki orta saha, Siyah-Beyazlı kurmaylarla son bir görüşme dahi yapmadı.
-
Beşiktaş heyeti, cumartesi günü öğleden sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelirken, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ekici’yi de toplantıya çağırdı.
-
Başkan Usta, “Gel bir merhaba de” ifadelerini kullanırken, Mehmet “Ben onlara söyleyeceğimi, beni Tolga ağabey (Tolga Zengin) aradığında ilettim” yanıtını verdi.
-
BEŞİKTAŞ’I SAMİMİ BULMADI
Bunun üzerine Usta’nın “Bak buraya kadar gelmişler. Görüşmemen ayıp olmaz mı?” diyerek ikna etmeye çalıştığı Ekici, “Ben onlara net yanıtını verdim. Aynı şeyleri tekrar söylersem ayıp olmaz mı?” diyerek Kartal’a kapıları tamamen kapattı.
-
Son Dakika
-
Canlı Yayın
-
Keşfet
- Gündem
- Ekonomi
-
Dünya
- Spor
- Magazin
-
Gastro
-
Kadın
- Sağlık
-
Yazarlar
-
Yaşam
-
Çocuk
- Teknoloji
-
Kültür Sanat
-
Röportajlar
-
Kısayol
-
Grafik Haber
- Galeri
- Video
- Akıl Oyunları
-
Yerel Haberler
- Servisler
- Portallar
-
Hafta Sonu
- 7x24
-
Vefat
-
Künye
Copyright © 2020 - Tüm hakları saklıdır.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
YORUMLAR