Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Rıdvan Dilmen: "Advocaat ve hakem Halil Umut Meler, Fenerbahçe'nin 2 puanını aldı" - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 1-1 biten Bursaspor-Fenerbahçe maçı sonrası hakem Halil Umut Meler ve Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat'ı ağır şekilde eleştirdi.

        2

        İşte Dilmen'in yorumları...

        "Maçı izlemeyenler her şey doğal akışında gitti sanar.

        3

        Üniversitede profesöre ne derler; hoca. Teknik direktöre? Hoca. hakeme? Hoca. 2 hoca; Dick Advocaat ve hakem Fenerbahçe'nin 2 puanını aldı.

        4

        Federasyonu da zor durumda bırakıyorlar. Hata ile bazı şeyleri ayırmak lazım. Nereden gördün sen oradan penaltıyı?

        5

        Hakem, Fenerbahçe'nin kötü oynamasından sana ne? Hakem bugün ikinci penaltıyı görmeden verdi. Milli piyango penaltısı.

        6

        Advocaat maç boyunca Sow ve Aatif'a dayandı. Garibim Alper de geldiği günden beri en iyi oyununu oynadı. Advocaat, 11'e 10 oynanan oyunda skorun 1-1 olması için her şeyi yaptı.

        7

        Fenerbahçe için mazeret olmamalı ama bu maç mazerettir. Hakem senin 2 puanını aldı, şampiyonluk şansını da bitirdi.

        8

        Bursaspor'un maçı 8 kişi bitirmesi lazım. Maçın başı Ertuğrul uçan tekme attı, direkt kırmızı olmalı. Jovic atıldı. Bir de Faty.

        9

        Penaltı pozisyonunda Kjaer'in kasap bulup kolunu kestirmesi lazım, kurtarması için. Bugünkü atmosferden hakem etkilendi. Başka bir yerde oynansa penaltı olsa dahi bu pozisyona vermezdi.

        10

        Fenerbahçe şampiyonluk yarışından uzaklaşmıştı, bugün koparıldı. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı geçme şansı zor. Başakşehir ve Galatasaray'ı geçme ihtimali de düşük.

        11

        Şampiyonluk yarışında en az şans Fenerbahçe'nin. Çok uzun yıllardır ilk kez görüyorum bu kadar erken kopmayı. Fenerbahçe, Advocaat konusunda 'sözleşme uzatmasın' demiyorum ama 'acele etmesin' diyorum.

        12

        Fenerbahçe ne savaşlar gördü, bunlar tatbikat gibi geliyor Fenerbahçe'ye.

        13

        Bursasporlu taraftarlardan ana avrat küfür var. O futbolcular 20 milyon Euro para getirmiş Bursaspor'a. Yetmemiş bir de şampiyonluk sıkıştırmışlar.

        14

        Türkiye'nin her yerinden bir takımdan diğer takıma gittiğin zaman statta küfür yiyorsun. Para da kazandırsan bu durum böyle.

        15

        Ali Ay ve Mutlu Topçu'nun açıklamalarını anlayamadım. Bursaspor 8 kişi kalmalıydı. Penaltıları da yanlıştı. Penaltıyı Bursaspor taraftarı verdi."