Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Gianluigi Buffon'dan Igor Tudor'a: Bütün Juventus arkanda - Galatasaray Haberleri

        Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kalecileri denince akla gelen 3-5 isimden biri olan Gianluigi Buffon, Juventus’ta uzun yıllar omuz omuza verdiği G.Saray’ın yeni hocası İgor Tudor’u yere göğe sığdıramadı. 39 yaşındaki ünlü İtalyan kaleci, beIN Sports aracılığıyla aynı yaştaki Hırvat hocaya özel mesajlar yolladı.

        ‘BÜYÜK BİR KARAKTER’

        Buffon, “İgor mükemmel bir oyuncuydu. Çok büyük bir taktik zekası var. Hep en iyisini yapar. Fizik olarak mükemmeldi. Büyük bir karaktere sahip. Bizim takım zincirimizin en önemli parçalarından biriydi. Şanssızdı. Çok sakatlandı. Sakatlanmasa uzun ve daha mükemmel bir kariyeri olurdu” dedi. Tudor’a şans dileyen Buffon, şöyle devam etti: “Ona buradan büyük bir mesajım var. Bizim İgor’a çok büyük şans diliyorum. Galatasaray’ı takip etmek için artık bir nedenim daha var. Bastır İgor! Bütün Juventus kulübü senin arkanda.”

        HIRVATİSTAN'DA MANŞETLERDE: İSTANBUL'UN YENİ KRALI TUDOR

        Hırvat teknik adamın G.Saray’la 1,5 yıllık sözleşme imzalaması, ülkesinin basınında da geniş yankı buldu. Köklü gazetelerden Jutarnji List, “Tudor, İstanbul’un yeni kralı” başlıklı haberinde, genç çalıştırıcının 33 yıl önce görev alan Tomislav İvic’in ardından G.Saray’ın ikinci Hırvat hocası olduğunu hatırlattı. Gol sitesi ise “Beşiktaş karşısında iyi bir sonuç alırsa 30 milyon Galatasaraylı taraftarın kahramanı haline gelir. Maçın galibiyetle sonuçlanması, Tudor’un hayallerinin başlangıcı olabilir” yorumunda bulundu.

        REKLAM

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ