Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa, Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında yarın Fenerbahçeye konuk olacak. Peki Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        FENERBAHÇE - KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        Ülker Stadında saat 15.00te başlayacak Fenerbahçe-Kasımpaşa mücadelesini Fırat Aydınus yönetecek. Maç beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Süper Ligin 20. haftasında sahasında Medipol Başakşehiri 4-0 mağlup ederek dikkati çeken bir sonuca imza atan lacivert-beyazlılar, Fenerbahçe karşısında da 3 puan arayacak.

        Bu sezon rakip sahalarda çıktığı 9 maçın 7sini kaybeden ve 2 galibiyet elde eden Kemal Özdeş yönetimindeki lacivert-beyazlı takım, ligde topladığı 24 puanla 11. sırada bulunuyor.

        REKLAM

        Ligde yaptığı son 2 maçtan sadece 1 puan çıkaran Dick Advocaat yönetimindeki Fenerbahçe ise 36 puanla 4. basamakta yer alıyor.

        Kasımpaşada Franck Etoundi ve Batuhan Altıntaş sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek.

        Ligde üçer sarı kartı bulunan Titi ve Veysel Sarı, bir kart daha görmeleri durumunda 22. haftadaki Bursaspor maçında cezalı duruma düşecek.

        SON 4 MAÇTA 5 PUAN

        Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligde son haftalardaki kötü performansıyla dikkati çekiyor.

        Ligde yaptığı son 4 müsabakada sadece 1 galibiyet alan sarı-lacivertli ekip, 2 karşılaşmayı beraberlik, 1 mücadeleyi ise yenilgiyle tamamladı.

        Bu süreçte sadece Medipol Başakşehiri 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, Adanaspor ile 2-2, Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertli ekip, Kayserispora 4-1 mağlup oldu.

        3 CEZALI, 1 SAKAT

        Fenerbahçede Robin van Persie, Jeremain Lens ile Alper Potuk cezaları, Salih Uçan ise sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek.

        Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile yapılan derbi maçın ardından 2 maç ceza alan Van Persie, cezasını Kasımpaşa mücadelesiyle dolduracak.

        Süper Ligde geçen hafta oynadıkları Bursaspor karşılaşmasında bu sezon 4. kez sarı kart alan Lens ve Alper, Kasımpaşa mücadelesinde takımı yalnız bırakacak.

        Sarı-lacivertli ekipte, Hasan Ali Kaldırım ve Ozan Tufan ise Kasımpaşa maçında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşerek, 22. haftadaki Gaziantepspor mücadelesinde sahadaki yerini alamayacak.

        İKİ TAKIM ARASINDAKİ 28. MAÇ

        Fenerbahçe ile Kasımpaşa, lig tarihinde yarın 28. kez karşılaşacak.

        İki ekip arasında geride kalan 27 maçtan 22'sini Fenerbahçe, 3'ünü Kasımpaşa kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı.

        Rekabette son 8 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe'nin lig maçlarındaki 65 golüne, Kasımpaşa 22 golle yanıt verdi.

        Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan maçta Fenerbahçe 5-1 galip geldi.

        EN FARKLI SKORLAR

        İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı skorlu galibiyetleri Fenerbahçe, 6-2 ve 5-1'lik skorlarla elde etti.

        REKLAM

        2010-2011 sezonunun ilk yarısında Kasımpaşa'nın sahasındaki yenileme çalışmaları nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçı Fenerbahçe 6-2 kazandı. Bu sezonun ilk yarısındaki 5-1'lik maç da iki ekip arasındaki 27 müsabaka içinde en farklı skorlardan biri olarak kayıtlara geçti.

        Kasımpaşa ise 2009-2010 sezonunda Kadıköy'de yapılan ve Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçtan 3-1, 2012-2013 sezonunda kendi sahasındaki karşılaşmadan da 2-0 galip ayrıldı.

        Bu arada, Fenerbahçe ile Kasımpaşa, iki aşamalı olarak oynanan 1962-1963 sezonunda hem Beyaz Grup'ta hem de Final Grubu'nda birlikte yer alınca, bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yapmış oldu.

        KASIMPAŞA 27 MAÇIN 13'ÜNDE GOL ATAMADI

        Kasımpaşa, Fenerbahçe ile lig tarihinde yaptığı 27 maçın 13'ünde gol atamadı.

        Lacivert-beyazlılar, Fenerbahçe filelerini 14 maçta havalandırabilirken, kendi kalesinde ise sadece 3 maçta gol görmedi.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ