Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Medipol Başakşehir - Gaziantepspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Rams Başakşehir Haberleri

        Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında bugün sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacak. PekiMedipol Başakşehir - Gaziantepspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - GAZİANTEPSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadında saat 16.00da başlayacak mücadelede hakem Alper Ulusoy düdük çalacak. Maç beIN Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

        Ligdeki son maçında Kasımpaşaya 4-0 mağlup olarak liderlik şansını kaçıran turuncu-lacivertliler, Gaziantepsporu yenerek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

        Gaziantepspor ise ligdeki 9 maçlık yenilgi serisine geçtiğimiz hafta Adanasporu 1-0 mağlup ederek son verdi.

        REKLAM

        KADRODA 4 EKSİK

        Teknik direktör Abdullah Avcının ekibinde bu maç öncesinde 4 eksik bulunuyor.

        Turuncu-lacivertlilerde sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Togolu golcü Emmanuel Adebayor, Egemen Korkmaz, Hakan Özmert ve Stefano Napoleoni takımdaki yerini alamayacak.

        5 OYUNCU CEZA SINIRINDA

        Medipol Başakşehirde Gaziantepspor karşılaşması öncesinde 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

        Üçer sarı kartı bulunan Emre Belözoğlu, Mossoro, Uğur Uçar, Bekir İrtegün ve Cengiz Ünder, karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde, turuncu-lacivertli takımın 22. haftada deplasmanda Osmanlıspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ