Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Sergey Kislyak: Fenerbahçe'den puan alacağımıza eminiz - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Sergey Kislyak, Fenerbahçe maçından puan alacaklarına inandığını söyledi.

        Belarus Milli Takımı'nın da formasını terleten Kislyak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta Medipol Başakşehir'den çok değerli bir puan aldıklarını dile getirdi.

        Puan tablosunun üst sıralarında bulunan rakipleri karşısında alınan beraberliğin kendilerine ciddi bir moral ve özgüven aşıladığını belirten 29 yaşındaki oyuncu, "Medipol Başakşehir karşısında aldığımız puandan sonra Fenerbahçe maçına hazırlanıyoruz. Fenerbahçe karşılaşmasında da puan alacağımıza eminiz. El birliğiyle bunu başaracağız." diye konuştu.

        Kislyak, taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarına dikkati çekerek, hafta sonu yapılacak Fenerbahçe maçını dolu tribünler önünde oynamak istediklerini kaydetti.

        Ara transfer döneminde takıma önemli oyuncuların katıldığını anlatan Kislyak, "Takıma katılan arkadaşların hepsi iyi ve kaliteli. Biz, hocanın verdiği taktiklerle maç maç düşünüp üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

        Teknik direktör Bülent Uygun'un göreve gelmesiyle daha fazla forma şansı bulduğunun hatırlatılması üzerine Kislyak, "Eski hocalarım benden yararlanmak istemedi. Onların tercihiydi. Kadroya almadıkları zaman çok çalıştım ve disiplinli bir şekilde işimi yaptım. Bülent hocamız sağ olsun geldi, gördü ve bana formayı verdi. Elimden geleni yapıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmemeye çalışacağım." şeklinde görüş belirtti.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ