Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mehmet Demirkol: Advocaat'ın yaptıkları akıl almaz! Sabotaj... - Futbol Haberleri
        1

        NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin dün akşam Krasnodar ile 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya veda ettiği maç ve Fenerbahçe'nin yaşadığı sıkıntılarla ilgili sert ifadelerde bulundu:

        2

        "Advocaat şu anda 1 numaralı futbol yorumcusu. Fenerbahçe’yi çok iyi eleştiriyor. En sert eleştiriler ondan geliyor. Bize pek gerek yok. Teknik direktör değil ama eleştirmen olarak çok iyi. FBTV’de görev yapabilir."

        3

        "Biraz teknik direktörlük çalışması lazım, yorumcu olarak diyorum bunu. Çözüm önerileri de olmalı Advocaat’ın. Yine söylüyorum Advocaat’ın yorumculuğu, teknik direktörlüğünden çok daha iyi."

        4

        "45 milyon Euro’ya oyuncu alıyorsa Fenerbahçe o zaman o da seni almaz. Gider Conte’yi alır. Bu takımdan imambayıldı olmaz diyor, karnıyarık da olmaz, hünkar beğendi de olmaz diyor. Cacık da mı olmaz peki, o da olmaz diyor!"

        5

        "'Bu takımla olmaz' diyor. O zaman niye çalışıyorsun, duruyorsun Fenerbahçe’de. Bu kulüpteki bu takımdaki sorun yönetim sorunudur. Bu çok açık ortada. “Chelsea sistem değiştirdi, yenilmiyor. Sen niye böyle bir şey düşünmüyorsun?” sorusuna para ile cevap veriyor. Her şeye olmaz diyor."

        6

        "Sürekli bir ima var. “Görevden ayrılırsam neler olduğunu anlatırım” demek ne demek? Sabotaj mı var ortada? Pereira’ya soru aldırmıyordunuz geçen sezon, bu defa da oyuncularınızı testere ile doğruyorlar basın toplantısında. Nasıl değişiyor böyle her şey iki günde. 1-0 seni oyunda tutacak."

        7

        "Golü bulsan uzatacaksın maçı. Konrol sende olacak. Başladı maç, Fenerbahçe hareketsiz, çıkılı oynuyor ama baskılı. Böyle oynanmaz. Önde hareketsizsen top kaptırma oranın çok yüksektir. Sorun yaşayan bir takım bu."

        8

        "Basayım ve döneni halledeyim yok bu takımda. Çok riskli bir oyunla başladı oyuna. Kendisine benzeyen bir oyun oynamadı. Demek ki yönetim söyledi bu takım önde basın diye! Böyle bir riski 70 yaşında niye alıyorsun?"

        9

        "Peki risk aldın, pozisyon da buldun gol de atabilirdin, penaltı da çalınabilirdi sana. Everest’e çıkarsan kahramansın, düşersen normal. Bu da öyleydi. Golü yedin, olması gerektiği gibi çünkü şekil bunu gösteriyordu."

        10

        "70’e kadar hiç bir şey yok. Risk alman gerekirken risk almak yok, risk almaman gerekirken, risk alıyorsun. 3 maçta 3 gol atmış bu takım kendi evinde. Yani senin işin çok zor. Souza’yı bir zahmet al kenara, bir kerelik. Volkan’ı sola, Lens’i sağa at bir kere de şöyle oynasın da görelim şu takımı."

        11

        "Fernandao saati gösteriyor hocaya. “Hadi yahu beni oyuna al” diyor. Bunlar mantıklı eğil. Advocaat ve ekibini üst üste koy böyle bir saçmalık yapamazlar."

        12

        "Bunların kafası ya yerinde değil, ya da sabote ediyorlar. Yönetime, “Al işte sizin istediğiniz takım, oyuncular” diyorlar."