Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Rus spiker Fenerbahçe - Krasnodar maçında şaştı kaldı! - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşan Krasnodar'ın 1-1 beraberlik ile Fenerbahçe'yi saf dışı bırakması Rus basınında geniş yer buldu.

        2

        Rusya'daki yayıncı kuruluş MATÇ.TV spikeri Fenerbahçe'nin ilk dakikalarda çok pozisyonlar bulduğunu sarfederken, saha içinde futbolcuların çok agresif olduğuna dikkat çekti.

        3

        Rus spiker ayrıca (yönetim istifa seslerine karşılık) "Fenerbahçeli taraftarlar bir şeye tepki gösteriyor ama anlamadım. Neler oluyor" cümlesini de kullandı.

        4

        Öte yandan yazılı basındaki yorumlarda Sport Express, "Advocaat'ın son işi" başlığını attı.

        5

        Komsomolskaya Pravda ise şu ifadeler yer verdi: "Krasnodar UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. İstanbul'da düzenlenen maç 1-1 sona erdi. Krasnodar 7. dakikada Fedor Smolov'un golüyle öne geçti. 41. dakikada Fenerbahçe gol atmayı başardı, fakat Avrupa'ya veda etti."

        6

        championat.ru ise Krasnodar Teknik Direktörü Salimov'un maç sonundaki "Manchester United bize gelirse taraftarlar mutlu olacak" ifadesine yer verdi.

        7

        R-Sports da maça geniş yer verirken, "Krasnodar için UEFA'ya yolculuk devam ediyor" başlığını attı.

        8

        live.ru ise "Krasnodar'ı Türkler tebrik etti, yıldönümünde pet şişeler yağdırdı" yaklaşımıyla, Fenerbahçeli taraftarlardan bazılarının sahaya plastik şişe yağdırarak, Krasnodar'ın 9. kuruluş yıldönümünü kutladığı esprisini yaptı.

        9