Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar Belediyespor - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor, evinde Antalyaspor'u ağırlayacak. Peki Akhisar Belediyespor - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        AKHİSAR BELEDİYESPOR - ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        Mete Kalkavan'ın düdük çalacağı zorlu karşılaşma 25 Şubat Cumartesi günü saat 16:00'da oynanacak. Maç beIN Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek. Mete Kalkavan'a Kerem Ersoy, Esat Sancaktar ve Özgüç Türkalp yardımcı olacak.

        8. RANDEVU

        İki ekip Süper Lig'de daha önce 7 kez karşı karşıya geldi. Her iki ekibin de birbirlerine karşı 2'şer galibiyeti bulunurken, 3 karşılaşma ise beraberlikle son buldu. Akhisar Belediyespor, rakibine 8 gol atarken, kalesinde ise yine 8 gol gördü. İki ekip arasında ligin ilk devresinde Antalya Arena Stadyumu'nda yapılan müsabaka da golsüz bitmişti.

        REKLAM

        ÖZER HURMACI: "ÖZGÜVENİ OLAN BİR TAKIMIZ"

        İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu Özer Hurmacı, "Antalya maçı bizim için gerçekten çok önemli olacak. 6 puan değerinde bir maç olacak, iç sahada oynayacağız. Taraftarımızın da desteği ile inşallah bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Bundan sonra her maç bizim için final niteliğinde olacaktır. Bir an önce 12-16 puan arası toplayıp, rahatlayıp küme düşme olasılığını kafadan kaldırmak istiyoruz. Bunu yapacak kapasitede bir takımız, özgüvenimiz de var. Sadece 3 puan alarak bunu biraz olsun yukarı çekmek istiyoruz, bunun için de çalışacağız. Tekrar söylüyorum taraftarımızın da desteğine ihtiyacımız var. İnşallah hafta sonunda da stadı doldururlar ve bize ihtiyacımız olan desteği verirler" dedi.

        SOKOL CİKALLESHİ: KONSANTRASYONUMU AKHİSAR BELEDİYESPOR'A VERDİM"

        Devre arasında Medipol Başakşehir'den sezon sonuna kadar kiralanan golcü oyuncu Sokol Cikalleshi, artık Başakşehir'in geçmişte kaldığına vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi:

        "Ben tüm konsantrasyonumu artık Akhisar Belediyespor'a verdim. Bunun için çalışıyorum burada, Antalyaspor maçına gelince bizim için önemli bir maç. Biz bu maçı kazanmak için de çok çalışıyoruz. Umuyorum ki bu hafta bu maçtan galibiyetle ayrılırız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ