Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Cenk Tosun: "Kim çıkarsa çıksın son 8'e kalmak istiyoruz" - Beşiktaş Haberleri

        Takımının bir golüne imza atan Beşiktaşlı Cenk Tosun, maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Güzel bir gol ama kalecinin şanssızlığı da var, bacak arasından girmiş. Ama sert vurmuştum. Son 16'ya kalmamız için çok emek verdik. Daha çok emek vermemiz gerekiyor. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Kendi işime ve çalışmama bakarım. İdmanlarda çalışıyorum. Kendimi iyi hissediyorum, bunun ekmeğini maçlarda yiyorum. İnşallah devamı gelir. Buraya kadar getirdik. Sonunu da getirmek istiyoruz. İki kulvar da önemli ama hocanın dediği gibi öncelik lig. Şampiyon olup üçüncü yıldızı takmak istiyoruz. UEFA'da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kim çıkarsa çıksın son 8'e kalmak istiyoruz" diye konuştu.

        REKLAM

        FABRI: "TURU GEÇTİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUM"

        Siyah-beyazlı takımın file bekçisi Fabricio Ramirez ise, "Çok mutluyum. İki maçta da üstündük. Turu geçtiğimiz için mutluyum. Arkadaşlarım iyi çalıştı. Zorluk derecesi olan maçlar oynuyoruz. Her rakip zor. Barcelona ve Real Madrid de pozisyon veriyor. Bir maç az, bir maç çok pozisyon verirsiniz. Bu normal. Bu şehrin ve kulübün tadını çıkarmak için her gün çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        ABOUBAKAR: "EN BÜYÜK HAYALİM ŞAMPİYONLUK"

        Beşiktaş'ın ilk golünü kaydederek galibiyette büyük pay sahibi olan Vincent Aboubakar, gün geçtikçe takıma adapte olduğunu söyleyerek, "En büyük hedefim şampiyonluk yaşamak" dedi

        Hapoel Beer Sheva karşısında attığı golle Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren Vincent Aboubakar, karşılaşma sonrasında turu geçtikleri için çok mutlu olduğunu söyledi. Kamerunlu golcü, maça gelen insanları mutlu ettikleri için gururlu olduğunu belirterek, "Hem taraftarlarımız hem de ailelerimizi mutlu ettik. Bundan dolayı da gurur duyuyoruz" dedi.

        Takıma gün geçtikçe adapte olduğunu da söyleyen Aboubakar, "Ben sezon öncesi hazırlık kampını Beşiktaş'la geçirememiştim. Adapte oldukça takım arkadaşlarımla iletişimim kuvvetlendi. Onlarla iletişimim sağlamlaştıkça bunun faydalarını görmeye başladık" dedi.

        Kamerun ile Afrika Uluslar Kupası'nı kazanan ve bunu büyük bir coşkuyla kutlayan Aboubakar, "Kamerun'la şampiyon olduktan sonra burada da şampiyon olursam harika olur. Zaten en büyük hayalim bu şu anda" diyerek sözlerini noktaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ