Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Christian Karembeu: Beşiktaş, Olympiakos'tan daha iyi - Futbol Haberleri

        Fransız futbol adamı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

        "Türkiye'ye geleceğimizi öğrendik. İstanbul'da olacağız. Tabii ki kendimizi geliştirmeyi ve Beşiktaş karşısında turu geçmeyi çalışacağız.

        "BEŞİKTAŞ BİZDEN DAHA İYİ"

        Şu ana kadar performansımızı, Beşiktaş'ın Beer-Sheva'ya karşı oynadığı performanslara kıyaslayacak olursak Beşiktaş bizden daha iyi. Fakat, biz de tabii ki Osmanlıspor karşısında iyi oynadık. Her şey değişebilir. Daha iyi bir duruma gelebilmek için elimizden geleni yapacağız.

        "BEŞİKTAŞ FAVORİ, BİZ PLASEYİZ"

        Yeni oyuncularımız var, uyum süreçleri olacak. Biz Şampiyonlar Ligi elemesinde Beer-Sheva'ya yenilmiştik, Beşiktaş ise eledi. Beer-Sheva'ya karşı biz çok başarılı olamamıştık ama Beşiktaş bu takımı elemeyi başardı. Şu an baktığınız zaman Beşiktaş favori, biz ise plaseyiz.

        "BEŞİKTAŞ'IN ÇOK KALİTELİ KADROSU VAR"

        Tüm Beşiktaşlı oyuncuları beğeniyorum. Çok yetenekli, çok kaliteli oyuncuları var. Harika Türk ve yabancı oyuncuları var. Hepsine dikkat etmek gerekiyor. Beer-Sheva maçlarında bir kez daha gördük. Bize karşı iyi oynamışlardı ama Beşiktaş onları oynatmadı. Özellikle, Aboubakar rövanş maçında çok etkili oldu. Türkiye Ligi'nde Beşiktaş son şampiyon ve lider. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız."

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ