Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de neler oluyor? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Krasnodar'a elenilmesinin ardından sessizliğe gömülen Fenerbahçe camiasında neler yaşanıyor... İşte son iddialar...

        2

        "ONU KİM ALDIRDIYSA TEBRİK EDİYORUM!"

        Merakla beklenen buluşma gerçekleşti; Dick Advocaat, kötü gidişle ilgili Başkan Aziz Yıldırım’a hem rapor sundu hem de çeşitli eleştiriler yöneltti.

        3

        Advocaat’ın scout (gözlemci) ekibinin son derece başarısız olduğunu söyleyerek, “Başkan, bu ekibi gerçekten değiştirmeniz lazım. Takıma fayda sağlamayacak oyuncular kadroya doldurulmuş. Aynı bölgede, aynı tarz birçok futbolcu var. Scout konusunu sil baştan planlamanız gerekiyor” eleştirisinde bulunduğu belirtildi.

        4

        Hollandalı çalıştırıcının, vatandaşı Van der Wiel’e ayrı bir parantez açarak şu sözleri sarf ettiği öğrenildi:

        5

        “Onu kim önerip bu takıma aldırdıysa, kendisini özel olarak tebrik (!) ediyorum. Ona bu kadar parayı nasıl verdiniz? Bu transfer takım için değil ama oyuncu için muhteşem olmuş. Çünkü dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir şey yapmadan bu kadar para kazanamaz."

        6

        Takımın zirveden uzaklaşmasıyla ilgili ise “Keşke beni 1-2 ay öncesinden getirseydiniz. 2-3 nokta transfer ve iyi bir hazırlık dönemi ile Fenerbahçe’yi kesin olarak şampiyonluğa ulaştırırdım” dediği belirtildi. (Fanatik)

        7

        "BİZE GEL RANIERI"

        Geçtiğimiz sezon Leicester City'yi Premier Lig'de şampiyon yaparak çok büyük bir başarıya imza atan ancak bu sezon işler yolunda gitmeyince görevine son verilen Claudio Raineri'ye bir destek de Fener taraftarından geldi.

        8

        Fenerbahçe taraftarı da sanal alemden "Bize gel Raineri" diye kampanya başlattı. Birçok Sarı-Lacivertli taraftar İtalyan hocanın takımın başına geçmesini istedi.

        9

        SMOLOV İDDİASI

        Fenerbahçe, Avrupa Ligi son 32 turunda Krasnodar'a elenirken, Dick Advocaat'ın rakip takımdan bir oyuncuyu transfer etmek istediğine yönelik haberler gündemde yer edinmişti.

        10

        Sport-1'in iddiasına göre, 27 yaşındaki golcünün menajeri German Tkachenko'nın, İstanbul'daki maçın ardından Advocaat ve Fenerbahçeli bir yöneticiyle buluştu.

        11

        Haberde, Advocaat'ın Tkachenko'ya Smolov için Fenerbahçe'de düşündüğü planları anlattığı, Fenerbahçeli yöneticinin ise rakamlar konusunda Rus menajeri bilgilendirdiği öne sürüldü.

        12

        İstanbul'da yaşamaya sıcak bakan Smolov'un, Rus ekibiyle Fenerbahçe arasındaki pazarlıkları beklemeye koyulduğu da haberde yer alan diğer iddia oldu. (Goal)

        13

        MESAJ YOLLADI

        F.Bahçe yönetiminin Advocaat'ın görevine son verme ihtimali, boştaki teknik direktörlerin iştahını kabarttı.

        14

        Bunlardan biri de Roberto Mancini.

        15

        Daha önce G.Saray'ı çalıştıran, ardından İnter'de başarısız olup boşa çıkan İtalyan çalıştırıcının, Türkiye'deki yakın dostları aracılığıyla başkan Aziz Yıldırım'a bir mesaj gönderdiği, gelmeye hazır olduğunu bildirdiği iddia edildi.

        16

        Sarı-lacivertlilerde Krasnodar'a elenilmesinin ardından fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor, Başkan Aziz Yıldırım'ın, sorumlular ceza kesmek için Gaziantep maçını beklediği öğrenildi.

        17

        Muhtemel bir puan kaybı halinde, Salı günkü yönetim toplantısında kadro dışılar, büyük para cezaları, hatta sözleşme fesihlerinin bile gündeme geleceği konuşuluyor.

        18

        SOW GİTMEK İSTEMİYOR

        Moussa Sow, Al-Ahli’ye satıldıktan 1 yıl sonra Fenerbahçe’ye kiralık olarak geri dönmüştü. Sezon sonunda kendi kulübüne katılacak olan Senegalli yıldız, bunu hiç istemiyor.

        19

        Sarı-Lacivertli ekipte çok mutlu olduğunu belirten 31 yaşındaki oyuncu, “Fenerbahçe’de kalmak istiyorum. Bunun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Eğer benimle devam etmek düşüncesinde olurlarsa, yönetime yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

        20

        YILDIRIM GÖREVİ O İSME Mİ BIRAKACAK?

        Aziz Yıldırım’ın ciddi bir şekilde istifayı düşündüğü öne sürüldü.

        21

        Yıldırım, bu planını salı günkü yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarıyla paylaşacak ve ardından yeni bir yol haritası çizilecek.

        25

        Yıldırım görevi bırakıp, arkadaşlarından 2018’in mayısında yapılacak genel kurula kadar devam etmelerini isteyebilir.

        26

        Bu durumda bir başkanvekili belirler. Bu görev için bir numaralı aday da Mahmut Uslu.

        27

        Ancak Aziz Yıldırım’ın bu yolu tercih etmesi halinde camiadan büyük bir tepki ve protesto gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ