Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Talisca, Beşiktaş Galatasaray derbisini yorumladı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ın sezon başında Portekiz ekibi Benfica’dan 2 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Anderson Talisca, bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline geldi. Uzak mesafeden çektiği sert şutları ve frikikleri ile dikkat çeken Brezilyalı yıldız, dün G.Saray derbisinde serbest vuruştan ağları sarsarak 3 puanı getiren isim oldu. Karşılaşma sonrası çok mutlu olduğunu belirten 23 yaşındaki usta sol ayak maç hakkında, “Arkadaşlarla maç öncesinde iyi çalışmamız ve akıllı oynamamız gerektiğini konuşmuştuk. Bütün takımı ve camiayı kutlarım” dedi. Talisca attığı golle ilgili ise, “Faul bana yapılmıştı ve o an güvenim tamdı. Quaresma’dan topu istedim ve o da verdi. Güvenerek vurdum, gol oldu” ifadesini kullandı.

        ‘TARAFTARIMIZ BENİ AYAKTA TUTUYOR’

        Siyah-Beyazlı taraftarların, bonservisinin Benfica’dan alınması için sosyal medyadan kampanyalar başlattığı Sambacı, Kartal’da kalmak istediğini söyleyip başkan Orman ve yönetimine mesaj yolladı. “Taraftarla diyaloğum çok iyi” diyen Talisca, “Taraftarın ilgisinden çok memnunum. Beni ayakta tutuyorlar. Bonservisimin alınmasını çok istiyorlar. Ben de bunu istiyorum. Her şey yolunda giderse başkanımız Benfica’dan bonservisimi alır” şeklinde konuştu. Talisca, G.Saray ağlarını sarsarak bu sezon SiyahBeyazlı formayla çıktığı 19. resmi maçında 9. golünü attı.

        TALİSCA'DAN LİGDE 7. GOL

        Karşılaşmanın 47. dakikasında serbest vuruştan fileleri havalandırarak Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren Anderson Talisca, bu sezon ligdeki 7. golünü attı. Derbi maçlardaki ilk gol sevincini yaşayan Talisca, geçen haftaki Akhisar Belediyespor maçının ardından Galatasaray'ı da boş geçmedi. Avrupa'da ve Ziraat Türkiye Kupası'nda birer kez fileleri havalandıran Talisca, siyah-beyazlı formayla gol sayısını 9'a çıkardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ