Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Wesley Sneijder: "Igor Tudor'a söyleyin beni de kadro dışı bıraksın" - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ÖZEL HABER / Erhan TELLİ

        Galatasaray, kendi evinde yaşadığı derbi mağlubiyetinin ardından, Beşiktaş’ın 10 puan gerisine düşerek şampiyonluk umudunu mucizelere bıraktı.

        2

        Hal böyle olunca da Galatasaray'da halının altına süpürülmeye çalışılan krizler tek tek ortaya çıkmaya başladı.

        3

        Teknik direktör Igor Tudor, idmanda yedek takıma aldığı için kendisine tavır alan Bruma’yı Rize deplasmanına götürmemişti.

        4

        Ancak derbinin ilk 11’inde Portekizli’ye şans veren Hırvat hocaya en büyük tepkiyi Wesley Sneijder’ın gösterdiği öğrenildi.

        5

        Bruma'ya sezon başından beri kol kanat gerip takım içinde ağabeylik yapan Hollandalı yıldız, Rize maçı sonrası...

        6

        Hırvat hocayı gıyabında eleştirerek, Florya’da birçok futbolcunun bulunduğu bir ortamda, “Tudor'a söyleyin, beni de kadro dışı bıraksın” dediği bildirildi.

        7

        Sneijder’in Beşiktaş derbisi öncesindeki bu şok edici çıkışına tüm futbolcular ve kulüp personeli şahitlik ederken, bu konuşmanın Tudor’a iletilip iletilmediği ise bilinmiyor.

        8

        ARALARINDA SOĞUK SAVAŞ YAŞANIYOR

        İddialara göre, Sneijder’ın bu çıkışını sonradan duyan Tudor’un tepki göstermediği belirtilirken, Bruma’nın yeniden 11’e dönmesiyle konunun kapandığı kaydedildi.

        9

        Ancak deneyimli oyuncunun derbide kendisini oyundan alan hocasının yüzüne bile bakmaması ikili arasındaki gerginliği gözler önüne serdi.