Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Medipol Başakşehir: 1 - Akhisar Belediyespor: 1 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri
        ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Akhisar Belediyespor'u ağırladı.

        Maçın 14. dakikasında sol kanattan gelişen Akhisar Belediyespor atağında Ricardo Vaz Te vuruşunu yaptı ancak kaleci Volkan Babacan topu kornere çeldi

        Karşılaşmanın 25. dakikasında İrfan Can'ın kullandığı serbest vuruşta Stefano Napoleoni topla buluştu ve İtalyan futbolcu bu fırsatı gole çevirerek Medipol Başakşehir'i 1-0 öne geçirdi.

        Akhisar Belediyespor mücadelenin 40. dakikasında bir kez daha Vaz Te'yle gole yaklaştı ancak Portekizli futbolcunun vuruşu az farkla dışarı çıktı.

        66. dakikada gelişen Akhisar Bld.Spor atağında Kadir Keleş'in ortasını iyi kontrol eden Sokol Cikalleshi, rakibinden sıyrılıp şutunu çekti fakat kaleci Volkan Babacan gole izin vermedi.

        Mücadelenin 78. dakikasında Muğdat Çelik rakibinden şık bir çalımla sıyrılıp ceza sahasına ortaladı, arka direkteki Ricardo Vaz Te'nin şık rövaşata vuruşunda top ağlarla buluştu. Bu golle Akhisar Belediyespor skoru 1-1'e getirdi.

        84. dakikada Mustafa Pektemek sağdan rakip ceza sahasına girdi ve topu Holmen'e çevirdi. İsveçli futbolcu net gol pozisyonunda topu dışarı gönderdi.

        Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Akhisar Belediyespor, rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj elde etti.

        DETAYLAR BİRAZDAN...

        habericireklam#300x250#170#right#

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ