Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Tudor'a isyan bayrağı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Igor Tudor'un gelişinin ardından değişen idman ve maç sistemi bazı yıldızların tepkisine neden oluyor...

        2

        İddialara göre Wesley Sneijder, Selçuk İnan ve Bruma, Hırvat hocanın mücadele ve dayanıklılık odaklı futbol anlayışıyla ilgili yönetime şikayette bulundu.

        3

        3 yıldızın yöneticilere "Böyle bir tempoya alışkın değiliz. Çok yıpranıyoruz. Sahada 30 dakika sonra yürüyecek halimiz kalmıyor" ifadesini kullandığı belirtiliyor.

        7

        Hırvat hoca Florya'da kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. (Takvim)

        8

        SELÇUK VE SNEIJDER İÇİN SATIŞ YETKİSİ

        Selçuk İnan ve Wesley Sneijder konusunda ise sürpriz bir iddia gündeme düştü.

        9

        Fotospor'un haberine göre; Önceki gün Podolski’nin menajeri Nesim Tahiri ile Ali Pektaş ile biri Alman olmak üzere iki avukatı konuk eden Başkan Dursun Özbek’in sürpriz bir hamle yaptığı iddia edildi.

        10

        Özbek’in Podolski konusunda imza yetkisi olan Tahiri’ye; Sneijder ve Selçuk’a müşteri bulması durumunda rakama göre yüzde teklif etti.

        11

        Sözleşmesinde “7.5 milyon euro’ya serbest kalır” maddesi bulunan Sneijder için bu rakamı getirmesi durumunda yüzde 10, Selçuk için 3.5 milyon euro’nun üzerine getireceği her rakam içinse yüzde 20 teklif etti.

        12

        İki taraf arasında bir mutabakat imzalandığı, Tahiri’nin özellikle Japonya’dan bazı takımlarla iki oyuncu için de vakit kaybetmeden görüşmelere başladığı bildirildi.

        13

        MUSLERA'YI İSTEMİYOR MU?

        Son günlerde Igor Tudor'un Selçuk İnan'dan, Wesley Sneijder'e kadar geniş bir yelpazede pek çok oyuncu için olumsuz fikir bildirdiği iddia edilirken asıl krizin Muslera konusunda yaşandığı iddia edildi.

        14

        Geldiği günden beri Rize ve Beşiktaş maçlarında yenilen iki frikik golüyle 5 puan bıraktıklarına inanan Tudor'un Muslera'yı sorumlu gösterdiği bildirildi.

        15

        Rize maçında yanlış baraj, Beşiktaş maçında ise baraja yanlış isimler koyduğu için iki hatalı golle şampiyonluk yarışına veda ettiklerine inanan Tudor'un, Cenk Gönen'e güvense Uruguyalı kaleciyi yedek bırakmak istediği iddia edildi.

        16

        Fakat şu aşamada bunun imkansız olduğu bu yüzden Muslera'nın kendisine gelmesi için iyi bir yedeğe ihtiyacı olduğunu yöneticilere aktardığı belirtildi. (Fotospor)

        17

        SELÇUK İNAN'A EZELİ RAKİP TALİP

        Bir diğer sürpriz gelişme Selçuk İnan konusunda yaşandı.

        18

        Selçuk İnan'la, Manisa'da beraber çalışan, daha sonra Trabzonspor'a aldıran ve milli takıma kadar yükselmesinde büyük pay sahibi olan Ersun Yanal bir kez daha devrede...

        19

        Burak Yılmaz'la Muharrem Usta'nın görüştüğünün ortaya çıkmasından sonra Başkan'ın sürpriz bir görüşme daha yaptığı bildirildi.

        20

        Sezon başında bir ara Galatasaray'dan ayrılması gündeme geldiği dönemde Ersun Yanal'ın görüştüğü ve Trabzon'a davet ettiği Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'la Usta, İstanbul'da bir araya geldi.

        21

        Usta'nın Altıparmak'la yaptığı görüşme aslında Okay Yokuşlu'nun sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgiliydi. Başkan Usta'ya konuyu açan da Selçuk'un menajeri Albayrak oldu.