Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Eibar Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 26. haftasında Real Madrid, Eibar'a konuk olacak. Şampiyonluk yarışında lider Barcelona(57) ile arasında bir puan fark olan Real Madrid(56), 39 paunla 7. sırada yer alan Eibar'ı yenerek liderlik yarışından kopmak istemiyor. Peki Eibar - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        EİBAR - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        La Liga'nın 26. haftasında Eibar ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. Eibar - Real Madrid maçı 4 Mart Cumartesi günü TSİ 18.15'te başlayacak. Estadio Municipal de Ipurua Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REAL MADRİD, EİBAR MAÇINDA ÖNEMLİ OYUNCULARINDAN YOKSUN

        REKLAM

        Real Madrid, yarın ligde konuk olacağı Eibar karşılaşmasına önemli futbolcularından yoksun çıkacak.

        Las Palmas maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Komitesi tarafından 2 maç men cezası alan Galli yıldız oyuncu Gareth Bale ile söz konusu maçta gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşen İspanyol futbolcu Alvaro Morata, La Liga'nın 26. haftasında yarın oynanacak Eibar karşılaşmasında forma giyemeyecek.

        Real Madrid Kulübünden yapılan açıklamada, sakatlığı sebebiyle bugünkü antrenmanda yer almayan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun da Eibar deplasmanına götürülmediği kaydedildi.

        La Liga'da bir maçı eksik Real Madrid, 24 maçta topladığı 56 puanla ikinci sırada bulunuyor.

        STADYUM KONUMU

        Harita

        RONALDO SERVETİ ELİNİN TERSİYLE İTTİ

        İspanya ekibi Real Madrid ile 30 Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesini uzatan Portekizli Cristiano Ronaldo, adı açıklanmayan bir Çin takımından servet değerinde transfer teklifi aldı.

        Çin kulübü, Real Madrid'in tarihinde en çok gol atan, Şampiyonlar Ligi'nde en fazla fileleri havalandıran, kulüp geçmişinde en çok hat-trick yapma başarısı gösteren futbolcu gibi rekorları elinde bulunduran 31 yaşındaki yıldız oyuncuya, primlerle birlikte senelik 100 milyon avronun üzerinde teklifte bulundu. Real Madrid'e ise bonservis bedeli olarak 300 milyon avro önerdi.

        Portekizli yıldızın menajeri Jorge Mendes, "Para her şey değil. Real Madrid, Ronaldo'nun hayatını oluşturuyor. Cristiano burada mutlu ve Çin'e gitmesi mümkün değil." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ