Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Okay Yokuşlu'dan sözleşme sorusuna cevap - Trabzonspor Haberleri

        Uğur Demirok, taraftarlara teşekkür ederken; "Taraftara teşekkürler. Çok güzel bir atmosfer vardı. Harikaydılar. Biz de elmizden geleni yapıyoruz. Tırmanış devam ediyor. Alanya maçında da iyi oynamıştık ama pozisyonları değerlendirememiştik. Bu maçta 1-0 kazandık ama yine çok kaçırdık. Mutluyuz. Yenilgisiz serimizi devam ediyoruz. Çok iyi oyun, çok iyi mücadele, çok iyi sor. Yeni şeyler her zaman heyecan katar. Bu stadyum bize bir heyecan kattı. Atmosfer çok iyi. Taraftar geliyor. Umarım böyle devam eder" diye konuştu.

        OKAY YOKUŞLU'DAN SÖZLEŞME SORUSUNA CEVAP

        Galibiyeti getiren golü kaydeden Okay, "Öncelikle taraftara teşekkür ediyorum. Artık maçlara gelirken çok farklı duygularla gelmeye başladık. Desteklerini güçlü biçimde hissediyoruz. İlkk yarı çok net bir pozisyonu vardı Karabük'ün. Sonrasıonda pozisyon vermedik. Güzel maç oldu, iyi top oynadık. Namağlup serimiz devam ediyor. Bu güzel ve baskılı futbolu alışkanlık haline getirip kazanmaya devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

        Sözleşmesini uzatıp uzatmadığı yönünde bir soru sorulan genç oyuncu, "Trabzonspor'da çok huzurluyum. Yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Maçlara konsantreyim. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bunlar zor şeyler değil" cevabını verdi.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ