Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Aboubakar, takım otobüsünü beklemedi! - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Beşiktaş, Yunan ekibi Olympiakos'u 4-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Siyah-beyazlılar, 2-0 öndeyken 39. dakikada rakibine kafa atarak kırmızı kart gören Aboubakar, galibiyeti zora sokmuştu. Mücadelenin bitiş düdüğüyle birlikte golcü oyuncu, takım arkadaşlarını beklemeden, kulüpten bir yetkiliyle stadı terk etti. Aboubakar'ın kırmızı karttan dolayı oldukça üzgün olduğu gözlendi.

        ANONSLARLA MOTİVASYON

        Aboubakar'ın 39. dakikada gördüğü kırmızı kartla maçın büyük bölümünde 10 kişi ve gergin oynayan Beşiktaş'ta yapılan anonslarla hem oyuncular hem taraftarlar motive edildi. İkinci yarı öncesinde taraftarlardan anonsla destek istenirken, 71. dakikada eski maçlar hatırlatılarak bu tekrarlandı.

        REKLAM

        YUNAN TAKIMINI İLK KEZ YENDİ

        Beşiktaş, Avrupa kupalarında ilk kez bir Yunan takımına üstünlük kurdu. 1958-1959 sezonunda Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda Yunanistan temsilcisinin sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen galip ilan edilen siyah-beyazlı takım, daha sonra bu ülke takımlarıyla yaptığı 3 maçı beraberlikle tamamlamıştı. 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde bu ülke temsilcisi Asteras ile aynı grupta yer alan Beşiktaş, İstanbul'daki maçta rakibiyle 1-1 berabere kalırken, deplasmandaki mücadeleyi ise 2-2 eşitlikle tamamladı. Siyah-beyazlı takım, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Olympiakos'u İstanbul'da 4-1 yenerek ilk galibiyetine imza attı.

        QUARESMA'DAN OĞUZHAN'A SERT TEPKİ

        Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş atağında Ricardo Quaresma, kendisine iyi pas atamayan Oğuzhan Özyakup ile kısa süreli tartıştı. Portekizli oyuncu bir atak sırasında da yine boş pozisyonda kendisini göremeyen Oğuzhan'a sert tepki gösterdi.

        ŞENOL GÜNEŞ ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

        Karşılaşma sonrası Beşiktaş teknik heyeti ve oyuncuları, tur coşkusunu taraftarlarıyla yaşadı. Mücadelenin son düdüğüyle kenar yönetimi sahaya girerek oyuncularla taraftarlara gitti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, taraftarlara ilk kez üçlü çektirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ