Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Quaresma, Olympiakos maçı sonrası konuştu - Futbol Haberleri

        Beşiktaş ile Olympiakos arasında oynanan ve siyah beyazlı ekibin 4-1'lik üstünlüğü ile sona eren maçın ardından açıklamalarda bulunan Ricardo Quaresma, ''Bütün takımı tebrik etmem lazım. Bugün sahada takım bütünlüğünü ön plana çıkardık. 11'e 11 oynarken daha üstündük. 10 kişi kalınca bizim için zor oldu'' dedi.

        ''EKSİK KALINCA DAHA FAZLA MÜCADELE ETTİK''

        Karşılamanın 39'uncu dakikasında eksik kalınca daha fazla mücadele ettiklerini kaydeden Quaresma, ''Acı çektik, maçı kazandık. Bu maçı geride bıraktık pazar günü çok önemli bir maçımız var onu düşünüyoruz. Önümüzde 3 gün var, iyi dinleneceğiz. Hocamız en iyileri seçerek yeniden sahaya sürecek. Çalışacağız, işimizi yapacağız ve onları mutlu edeceğiz'' diye konuştu.

        REKLAM

        ''OĞLUM DOĞDUĞUNDAN BERİ BANA ŞANS GETİRİYOR''

        Quaresma, oğlunun doğduğundan beri kendisine şans getirdiğini söyleyerek, ''Benim hakkımda çıkan haberleri benden daha iyi biliyorsunuz. Bazen doğru olmayan şeyler çıkınca yorgunluk ve bıkkınlık oluyor'' şeklinde konuştu.

        Quaresma sözlerini UEFA Avrupa Ligi'nde bundan sonra hangi takım gelirse kazanmak için hazır olduklarını söyleyerek sonlandırdı.

        RYAN BABEL: "FIRSATLARI DEĞERLENDİRDİK VE TURU GEÇTİK"

        "Çok mutluyuz. Kırmızı karttan sonra işimiz zorlaşmıştı. Soyunma odasında "Daha sağlam olmalıyız" diye konuştuk. Fırsatları değerlendirdik ve turu geçtik. Önemli olan takıma katkı yapmak. On kişi oynarken rakibe iki gol daha atmak önemli bir başarı."

        NECİP UYSAL: "TARAFTARLARIMIZ MÜTHİŞ DESTEK VERDİLER"

        "Benim açımdan güzel bir maç oldu. Takımın galip gelmesi çok önemliydi. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, çok iyi destek verdiler. Bu galibiyetin ardından daha ileriyi düşünmeye başladık."

        FABRİ: "ARKADAŞLARIM ÇOK İYİ OYNADILAR"

        "Galibiyette emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Arkadaşlarım çok iyi oynadılar. Taraftarlarımıza hediye olsun galibiyet. On kişi oynamak zordu. Skoru korumak gerekiyordu. Arkadaşlarım kendilerini parçaladılar. Taraftarların desteği olmasa böyle olmazdı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ