Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş-Lyon eşleşmesi için ne dediler? - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaşlı yetkililer, Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lyon ile eşleşmelerini değerlendirdi.

        2

        BEŞİKTAŞ İKİNCİ BAŞKANI AHMET NUR ÇEBİ:
        "Lyon da diyordur ki, 'Çıka çıka Beşiktaş mı çıktı!' Onlar da mutlu değildir. Erken final."

        3

        "Kötümser değilim, Beşiktaş çok güçlü takım. En iyi iki takım eşleşti. Taraftarımız, burada zevkli bir Lyon maçı seyredecek"

        4

        "Hayırlı, uğurlu olsun. Sanki bir erken final olacak gibi görünüyor. Bir an evvel hallederiz ve yolumuza inşallah devam ederiz."

        5

        "Beşiktaş en az Lyon kadar güçlü bir takım. Bizim 13. futbolcumuz taraftar. Taraftarlarımız halleder evimizdeki maçı."

        6

        "Mesafe yakın görünüyor. Ben çocuklara güveniyorum. Bu takım buraya kolay gelmedi. Herkesin emeği çok fazla. Tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum."

        7

        "Taraftarımızın vereceği katkıyı göreceksiziniz. Ben erken final diyorum. Lyon’u aşıp yolumuza devam edeceğiz diye düşünüyorum."

        8

        BEŞİKTAŞ YÖNETİCİSİ METİN ALBAYRAK:
        "Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Ülkemizi iyi temsil ediyoruz. Bundan sonra rakibin kim olduğu önemli değil. Kendimize çok güveniyoruz."

        9

        "İyi bir takımız. Olympiakos’u 10 kişiyle nasıl yendiğimizi dünya gördü. United çıkmasın deniyordu. Demek ki finalde karşılaşacağız."

        10

        "Vodafone Arena’da camia olarak tek yürek olduk ve bunu gösterdik. Canı gönülden tebrik ediyorum. İnanmış bir camia var. Başarı giderken insanı tepeye çıkarırlar, sonra aşağı indirirler."

        11

        "Biz haddimizi de biliyoruz, ayaklarımız sağlam yere basıyor. Ligi de birlikte götürmek istiyoruz. Allah inşallah yardımcımız olur. Hocamızın tespit ettiği isimler kadroda olacak."

        12

        BEŞİKTAŞ FUTBOL İDARİ DİREKTÖRÜ ALİ NAİBİ:
        "Lyon tecrübeli bir takım. Finale çıkabilecek bir takım olarak değerlendiriliyor. Tıpkı Beşiktaş gibi. Doğudan başladık, doğuya doğru gidiyoruz. Umarım yol finale kadar gider."

        13

        "Avrupa’da taraftarlar bizi yalnız bırakmıyor. Aynı şekilde olacaktır. Fransa’da da benzer durumu bekliyoruz."

        14

        "Kura çekilmeden önce analiz yapmadım ama teknik ekip analiz eder. Lyon’un çok önemli oyuncular var. Ama onların da bize karşı önlem almaları gerekiyor. Tek tek isim vermeye gerek yok. Umarım analizi zor bir ekibizdir."

        15

        "Aboubakar’ın yokluğunda gol kralı ve milli takım santraforu Cenk Tosun var. Teknik ekibimiz en iyi şekilde analizleri yapacaktır. Ayrıca Ömer gibi kaliteli bir futbolcumuz da var. Yokluğunu hissettirmeyeceklerdir."