Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen: Aziz Yıldırım görevi bırakmalı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Atiker Konyaspor maçının sonunda değerlendirmelerde bulundu. Öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

        2

        "Fernandao'nun pozisyonunda insanlar tekrarını bile izlememiştir. İnşallah tek taraflı kırılmıştır. Maça gelecek olursak, Konya takımı önde baskılı başladı. Çok güzel de 2 tane gol attıkar."

        3

        "İlk golün hazırlanışı itibarıyla çok güzel bir goldü. Kaleci hatası ile 1-1 oldu. Sonra da 2-1 oldu. Fernandao'dan sonra da konsantrasyon gitti. Fenerbahçe çok kötü."

        4

        "Atiker Konyaspor ise konsantrasyonu yüksek ve hücum oynamaya çalışan bir takım gibi sahada."

        5

        "Advocaat'ın yapması gereken Mehmet Topal'ı stopere çekmek ve Neustadter'i çıkarmak. Sow'u oyunu alıp, Alper'i de orta sahaya çekmek."

        6

        "Fenerbahçe'de hiçbir şey yapmayan 3 oyuncu var. Bunlar da Josef, Neustadter ve Ozan."

        7

        "Konyaspor takımını gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Özellikle maça başlayış tarzlarını çok beğendim. Önde basarak, geri çekilmeden oynadılar."

        8

        "Ligin erken bitmesini en çok isteyen takım Fenerbahçe'dir. Liglerin uzaması onların işine gelmedi. Bir an önce 4 Haziran gelsin istiyorlar. Lig hemen bitsin istiyorlar."

        9

        "Fenerbahçe'de oynadığım zamanlarda kötü sezonlar geçirdim ama böylesini hatırlamıyorum. Çok kötü bir performans sergiliyorlar. Bu formanın bu kadar ucuzlaması gerçekten üzücü."

        10

        "Fenerbahçe taraftarı tamamen basketbola odaklanmış. Futboldan ümit kesilmiş, tribünler dolmuyor. Aziz Yıldırım'ın da işi kolay değil. Tepkiler artıyor, haklılar da."

        11

        "2-3 yıldır gözüken bir tablo var: Fenerbahçe Futbol Takımı geriye gidiyor. Vitor Perreira zamanında da bu böyleydi. Fenerbahçe'yi Kupa da tatmin etmez. Kısacası Fenerbahçe'yi ızdırap dolu bir bahar bekliyor."

        12

        AYKUT KOCAMAN...

        "Fenerbahçe Aykut Kocaman ile anlaştıysa hemen bunu açıklasın. İnsanların kafasındaki soru işareti de gitsin. Aynı şekilde Konyaspor da önümüzdeki sezon için de planlamalarını yapsın. "

        13

        "Yıllardır edindiğim tecrübelere göre, gözlemlediğim olaylara göre Fenerbahçe Aykut Hoca ile anlaştı."

        14

        "Bu sadece gözlemlerime göre, kimseyle bir görüşmem olmadı. Aykut Kocaman ile de 4 haftadır hiç konuşmam olmadı."

        15

        "Eğer önümüzdeki sezon Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin başında olursa, Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin başına geçer."