Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Yusuf Yazıcı resitali! - Trabzonspor Haberleri

        Trabzon’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, harika formunu Galatasaray’a karşı da sürdürdü. İlk gol öncesi korneri kullanan 20’lik yetenek, Aslan’ın fişini çeken ikinci golü de attı. Bir şutu da direğe takılan Yusuf; bu sezon lig ve kupada 14 resmi maçta 5 gol ve 7 asistlik mükemmel bir performansa ulaştı. Özellikle Olcay ile müthiş bir uyum yakalayan genç yıldız, gol sevincini hocası Ersun Yanal’a sarılarak yaşadı.

        ASLAN AVCISI ERSUN YANAL

        Trabzon, Süper Lig’de G.Saray ile oynadığı son 6 maçta 4 galibiyet alırken, bunların tümünde Bordo-Mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal’dı... Tecrübeli çalıştırıcı, 2014-15’te İstanbul’da 3-0, Trabzon’da 2-1’le yıktığı rakibini, bu sezon da deplasmanda 1-0, evinde 2-0 devirmeyi başardı. ‘Yanal’ın Fırtına’sı, ayrıca Karabük’teyken 4-0’la bozguna uğradığı Tudor’dan da rövanşı aldı.

        REKLAM

        2017'nin YENİLGİSİZ TEK LİDERİ

        Yeni yılda süper bir grafik çizen Trabzon, 2017 yılı içerisinde oynadığı 9 lig maçında 7 galibiyet ile 2 beraberlik alarak, bu sürecin lideri ve bileği bükülmeyen tek takımı oldu. İlk 16 haftada 18 puan toplayan Fırtına, son 9 maçta 23 puan aldı. BordoMavililer, aynı zamanda 2017’nin en az gol yiyen takımı (3 gol). 2017’nin yenilgisiz lideri

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ