Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı: "30. haftayı görmek lazım" - Rams Başakşehir Haberleri

        Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da henüz yarışın içinde yer aldığını ve kendilerinin sezon sonuna kadar iddialarını sürdüreceklerini dile getirdi.

        Bu sezon takımını şampiyonluğa oynatan teknik direktör Abdullah Avcı, inişler çıkışlar olduğunu ve bunu her ekibin yaşadığını belirterek, "Aslında bizim için çok keyifli durum var, harika durum var. Ligin ikincisiyiz. Üçüncü ve dördüncü de, onlar da büyük takımlar, yarışın içindeler. Önümüz hala açılmadı. Sezonun sonuna kadar yarışın içinde oluyoruz. Umarım karşılığını alırız." dedi.

        Sezon sonunda sonucun ne olacağı yönündeki soruyu yanıtlayan Avcı, "Onu bilemeyiz. 30. haftayı görmek lazım. Şu anda güzel yarış var, iyi bir rekabet var. Maçların kalitesi arttı. İnsanlar mutlu, ben takımımdan memnunum. Böyle devam etmesini istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

        REKLAM

        "TARİH HIZLA DEĞİŞİYOR"

        Futbolcusu Edin Visca'nın "Şampiyonlar Ligi müziğini Başakşehir'de çaldıracağız." açıklamasına değinen Abdullah Avcı, şunları kaydetti:

        "Bu kulübün tarihi fazla olmamasına rağmen şöyle bir şey var; kısa zamanda tarih çok hızla değişiyor. Çok önemli gelişimler gösteriyoruz. Üç sene evvel bu kulübün tabelasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yazıyordu. Bu sezon şunu yaşadık; Shakhtar Donetsk-Medipol Başakşehir yazıyordu. UEFA Avrupa Ligi oynadık. Umarım hedeflere adım adım yaklaşırız. Onun duygularına katılıyorum. İnşallah öyle bir şey olur."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ