Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Ersun Yanal: Başarı tesadüf değil! - Trabzonspor Haberleri

        2017 yılında ortalığı kasıp kavuran Trabzonspor’un çıkışındaki en önemli pay hiç kuşkusuz Ersun Yanal’a ait... İlk yarıda dökülen Fırtına’yı birkaç dokunuşla ayağa kaldıran Yanal, başarılarının “tesadüf”le açıklanamayacağının altını çizdi. Ligin ikinci yarısında 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 23 puan topladıklarını hatırlatan Yanal, “Bunlar şans eseri olmadı, bu bir tesadüf değil. Çok çalıştık, nokta transferler yaptık. En önemlisi takım olmayı başardık. Yeni stadyumun havası ve seyircimizin de desteğiyle bugünlere kadar geldik” ifadesini kullandı.

        REKLAM

        ‘HEDEF ÖZLENEN TRABZON’U GERİ GETİRMEK’

        Artık önlerinin açık olduğunu dile getiren Yanal, yeni sezonda yapacakları takviyelerle daha güçlü bir Trabzonspor’un ortaya çıkacağının altını çizdi. Yanal, şöyle devam etti: “Bizim işimiz, özlenen Trabzonspor’u ortaya çıkarmak. Eksiklerimiz var mı, tabii ki var. Yavaş yavaş her şey zaman içerisinde yerli yerine oturacak. Yeni sezonda şampiyonluk yarışının içinde olmak istiyoruz.”

        ONAZİ ŞOKU

        Karadeniz ekibinde orta sahanın değişmez ismi olan Ogenyi Onazi, Nijerya Milli Takımı’yla çıktığı Senegal maçında sakatlık yaşadı. 25. dakikada oyundan çıkan Onazi’nin durumuyla ilgili açıklama yapan Nijerya Milli Takım Teknik Danışmanı Gernot Rohr, “Sırtından bir sakatlık yaşadı. Durumu ciddi olabilir. Detaylı sağlık kontrolü yapıldıktan sonra durumu netleşecek” dedi. Bu haber Trabzon’da endişe yarattı.

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ