Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder: Galatasaray'da durumumu sezon sonu değerlendireceğim - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray taraftarının sevgilisi Wesley Sneijder'in ülkesinin iki farklı gazetesine yaptığı benzer açıklamalar sarı-kırmızılıları korkutacak cinsten.

        De Telegraaf gazetesine "Yeni hocamız sezon ortasında oyun tarzımızı değiştirdi, bu yüzden her maç oynayamıyorum. Bu durum benim için ideal değil. Sezon sonunda durumumu değerlendireceğim" ifadelerini kullanarak Tudor'un gelişinin kendisini huzursuz ettiğini ima etti.

        Bir başka Hollanda gazetesi Algemeen Dagblad'a da konuşan Sneijder buradaki açıklamalarında da Çin veya ABD'de oynayıp oynamak istemediği sorusuna "Çin benim için hiçbir zaman ciddi bir seçenek olmadı. Amerika daha iyi. Hollanda veya Birleşik Arap Emirlikleri de olabilir" diyerek olası bir ayrılık için önündeki rotayı da çizdi.

        REKLAM

        Sezonun ilk yarısında oldukça iyi bir performans sergileyen Sneijder'in kendisinin tavsiyesiyle takımın başına geçen Riekerink gönderilişinden sonra huzursuz olduğu ve Galatasaray'dan ayrılmayı düşündüğü iddiaları dillendirilmişti.

        (Goal)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ