Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer haberleri (25.03.2017) - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, önümüzdeki sezon canını en çok acıtan bölgesi olan savunmasını değiştirmek istiyor. Devre arası gündeme gelen Vitor Hugo'ya yeni teklif götüren sarı-kırmızılılar, Evgen Kacheridi'nin ardından son olarak Bruno Manga'ya da kanca attı. 28 yaşındaki Gabonlu stoper Cardiff City'de forma giyiyor. Kontratı sezon sonunda bitecek. (Fotomaç)

        2

        Mesut Özil'den Fenerbahçelileri heyecanlandıran açıklama: "Şu an transfer iddiaları hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Arsenal kulübü ile oturup konuşacağız. Sezon bitince de neler olacak birlikte göreceğiz." (Fotomaç)

        3

        Kanarya'nın Aykut Kocaman için serbest kalma maddesini ödeyebileceği bildirildi. Konya ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Kocaman için sarı-lacivertlilerin serbest kalma bedeli olan 500 bin euro'yu verip, usta hocayı takımın başına getireceği kaydedildi. Ayrıca Konya yönetiminin Kocaman'ın ayrılık isteğini kabul edip para istemeden de yollarını ayırabileceği bilgisi paylaşıldı. (Futbolarena)

        4

        Cimbom’da ligler sona erince büyük temizlik var. Chedjou, Sabri, Hakan Balta, Cavanda gibi isimler önümüzdeki sezon kadroda olmayacak. Martin Linnes de topun ağzında. Teklif gelmesi halinde kolaylık sağlanacak. (Fotomaç)

        5

        F.Bahçe artık kendi şartlarına uyan isimleri transfer edecek. UEFA’nın finansal fair-play müfettişlerinin yaptığı ön araştırmada “riskin devam ettiğinin” ortaya çıkması F.Bahçe’yi ciddi önlemler almaya itti. Artık imza parası yok, maç başı ücret yok, maaş limiti ise 2 milyon euro. (Fotomaç)

        6

        The Sun ve Daily Mirror gazeteleri, Hollandalı golcü için West Ham United ile Everton'ın girişimde bulunmaya hazırlandığını yazdılar. Adı Endonezya kulüpleriyle de anılan Van Persie için bu ülkenin basınında ısrarlı bir tavır var. MNC Sport1 kanalı, Endonezya'da futbola ilginin Çin'den fazla olduğunu belirterek zenginlerin futbola yatırım yapmaları gerektiğinin altı çizdi. (Fotomaç)

        7

        Galatasaray'ın, Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2017'de sona eren Hasan Ali Kaldırım için sezon sonunda transfer operasyonu başlatacağı iddia edilmişti. Milli sol bek, bu gelişmelerin dışında olduğunu, hiçbir kulüple herhangi bir görüşme yapmadığını, Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir niyetinin de olmadığını söyledi. (Fotomaç)

        8

        Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in gözüne giremeyen Gökhan İnler, tekrar İtalya'ya dönüş yolunda. Serie A takımı Cagliari'nin, sezon başında Kara Kartal'a kaptırdığı 32 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli orta sahaya talip olduğu öğrenildi. İnler'in izinli olduğu önceki gün Cagliari'deki Elmas Havaalanı'nda görülmesi de iddiaları güçlendirdi. (Fotomaç)

        9

        Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Palmeiras’ın 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Dudu, siyah-beyazlıların teklifine “Bu sezon bittikten sonra gelebilirim” yanıtını verdi. (Fotomaç)

        10

        Ön liberoda Melo'nun boşluğunu bir türlü dolduramayan Galatasaray'ın sezon başı kulübün kapısından dönen Lucas Leiva ile anlaştığı öğrenildi. 10 sezondur formasını giydiği Liverpool ile Haziran ayında bitecek sözleşmesini uzatmayan 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun sarıkırmızılı kulübe "Evet" dediği kaydedildi. (Sabah)

        11

        Futbol hayatını Çin'in Bejing Guoan takımında sürdüren Milli futbolcu Burak Yılmaz, sakatlığı, Türkiye'ye olası transferi ve Milli Takım konusunda açıklamalarda bulundu. Ntvspor'a konuşan Burak, kısa vadede Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini belirtti.

        12

        Trabzonspor'un devre arasında transfer etmek için uğraştığı genç oyuncu Emre Akbaba için Galatasaray da devreye girdi. Ancak genç futbolcu için Aytemiz Alanyaspor'dan sarı-kırmızılı kulübe beklemediği bir cevap geldi. Alanyaspor yöneticilerinin, Galatasaray'a, "Biz Trabzonspor ile uzun zamandır görüşüyoruz, onlar daha yakın ama sizin de teklifinizi bekleriz" cevabını verdiği öğrenildi. (Sabah)

        13

        Igor Tudor’un yeni sezonda savunmada görmek istediği bir numaralı isim olan Domagoj Vida için somut adımlar mali kongre sonrasında atılacak. Galatasaray’ın hafta içinde Hırvat stoper ve kulübü Dinamo Kiev ile ilk temasları kuracağı öğrenildi. (Fanatik)

        14

        Beşiktaş, Borussia Dortmund’un 2 Türk yıldızı Emre Mor ile Nuri Şahin’i kadrosuna katmak için harekete geçti. Hedef, iki yıldızı da kiralık olarak takıma kazandırmak. (Fanatik)

        15

        “Gelecek sezon her alanda zirve oynamayı hedefliyorsak iyi transferler yapmamız şart” diyen Galatasaray Teknik Direktörü, alınacak 6 futbolcunun 5’inin direkt ilk 11’de oynayabilecek kalitede olması gerektiğini söyledi. (Hürriyet)

        16

        Bir zamanlar dünyanın sayılı forvetlerinden biri olan RvP, artık sudan ucuz! Yönetim, 5.7 milyon Euro’luk maaşından kurtulmak istediği Hollandalı’nın bonservisini 2 milyon Euro olarak belirledi. (Fanatik)

        17

        Sarı-lacivertli takıma sezon başında Al Ain'den kiralık olarak dönen Moussa Sow, Fenerbahçe'nin bonservisini almasını bekliyor. Senegalli yıldız hem kariyeri hem de ailesi için Türkiye'de oynamayı planlıyor. (Milliyet)

        18

        Haziran'da sözleşmesi sona erecek olan Chavez, Fenerbahçe'ye önerildi. Yerden ve havadan etkili olan yıldız oyuncu Sao Paulo'da forma giyiyor. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken Arjantinli golcü, daha önce iki yıl Boca Juniors'da forma giymiş ve bu takımda yıldızı parlamıştı. (Takvim)

        19

        Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Harun Tekin'in transferine dair önemli açıklamalar yaptı. Ademoğlu, “Harun Tekin için hiçbir kulüpten teklif gelmedi. Bizim için önemli olan kulübümüzün ve Harun’un menfaati. Kulübümüz ve Harun’un menfaatleri birleşirse her şey olur” diyerek transfere açık kapı bıraktı. (Radyospor)

        20

        Yaz transfer dönemine hazır girmek isteyen Galatasaray'da Zoran Tosic ismi gündeme bomba gibi düştü. Başkan Dursun Özbek'in talimatıyla "yüksek kaliteli ama bonservisi olmayan" isimler üzerinde çalışan transfer komitesi, daha önce Trabzonspor'un da peşine düştüğü CSKA Moskovalı Sırp yıldız Zoran Tosic'le temasa geçti. (Fotospor)

        21

        Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Sneijder’ın yerine İspanyol yıldız Fabregas'ı istiyor. Gelecek sezonun takımını yaratmak için kolları sıvayan Teknik Direktör Igor Tudor, rotayı İngiltere'ye çevirdi. Tudor, ilk iş olarak Conte'yi arayıp gelecek sezon için Fabregas'ı kiralamak istediklerini iletecek. (Sözcü)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ