Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş: 1 - Astra: 3 - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, millimaçları nedeniyleverilen arada Romanya'dan Astra ile Vodafone Arena'da karşılaştı. Siyah-beyazlı takımda Caner Erkin uzun süre sonra sahaya çıktı. Devre arasında kadroya katılan Ersan Gülüm de forma giydi. Beşiktaş karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. Kara Kartal'ın tek golü88.dakikada Sedat’tan geldi.

        Stat: Vodafone Arena

        Hakemler: Ali Şansalan, Süleyman Özay, Erdem Bayık

        Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo (Fatih Aksoy dk. 65), Ersan Gülüm (Atınç dk. 65), Caner Erkin (Sedat dk. 72), Gökhan İnler, Necip Uysal (Tosic dk. 56), Tolgay Arslan, Ryan Babel, Talisca, Ömer (Atiba dk. 80)

        Yedekler: Fabri, Atiba

        Teknik Direktör: Şenol Güneş

        Astra Giurgiu: Plamen, Alexandru, Dornelas, Florin, Morais (Alves dk. 83), Cristian (Andrei dk. 80), Takayuki, Mpansaly, Ionita Alexandru, Vioerel (Florea dk. 60), Sergiu (Silviu dk. 72)

        Yedekler: Ionut, Damian, Dandez Alexandru, Daniel Niculae, Balaure

        Teknik Direktör: Marius Sumudica

        Goller: Ionita Alexandru (dk. 41), Sergiu (dk. 44), Alexandru Stan (dk. 63) (Astra Giurgiu), Sedat (dk. 89) (Beşiktaş)

        REKLAM

        Maçtan dakikalar

        35. dakikada Talisca'nın derinlemesine pasıyla ceza sahasında topla buluşan Ömer Şişmanoğlu'nun vuruşunda meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.

        41. dakikada ceza sahası çizgisi sağ çaprazından Ionita Alexandru'nun şık şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1

        44. dakikada Tolga Zengin'in hatasında Ionita Alexandru ile verkaç yapan Sergiu'nun yerden vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-2

        63. dakikada savunmada yaşanan karambolde Sergiu'nun pasında altıpasta topla buluşan Alexandru Stan'ın yerden şutunda meşin yuvarlak filelere gönderdi. 3-0

        87. dakikada ceza sahası içerisinde Talisca'nın yerden sert şutunda meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanına döndü.

        89. dakikada Talisca'nın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Sedat'ın plase vuruşunda top uzak köşede filelerle buluştu. 3-1

        TOLGA ZENGİN'E TEPKİ

        Rakibine 3-1'lık skorla mağlup olan Beşiktaş'ta Tolga Zengin maça damga vuran isimdi. Tecrübeli eldiven kalesinde gördüğü 2'nci ve 3'üncü golde yaptığı kritik hatalarla dikkat çekti. Tolga'ya tribünlerden de yoğun tepki geldi. Taraftarlar, "Fabri" tezahüratları yaptı. Karşılaşmanın 41 ve 65'nci dakikalarında bariz hatalar yapan Tolga Zengin, ardından 84'ncü dakikada da kritik bir hataya daha imza attı. Astra Giurgulu futbolcular bu pozisyonu değerlendiremezken, tribünlerden tecrübeli eldivene yine tepkiler geldi. Bu sırada Atınç, tribünlere tepki gösterip iki elini havaya kaldırdı. Beşiktaş, tecrübeli kaleci ile sezon başında 3 yıllık yeni sözleşme yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ