Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Dortmund ve Beşiktaş'tan Emre Mor açıklaması - Futbol Haberleri
        1

        Adı 3 büyüklerle anılan milli yıldız Emre Mor için kulübü Borussia Dortmund kararını verdi.

        2

        NTV Spor canlı yayınına bağlanan Fatih Demireli, Alman temsilcisinin yıldız oyuncuyu gelecek sezon için hiç bir kulübe kiralamayı düşünmediğini açıkladı.

        3

        Demireli, Dortmund yetkilileri ile görüştüğünü ve Emre'nin önümüzdeki sezon da kadroda yer alacağını söyledi.

        4

        FİKRET ORMAN'DAN AÇIKLAMA

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Emre Mor transferiyle alakalı, "Beşiktaş, bir oyuncunun gelişmesi için zaman harcayacak bir kulüp değil. Böyle bir görüşmemiz de yok, niyetimiz de yok" dedi. Orman şunları söyled:

        5

        "Dortmund'a gitmeden bizim de beğendiğimiz bir oyuncuydu. Transferi için de uğraştık. Fakat Beşiktaş Kulübü dünyanın sayılı kulüplerinden ve Avrupa'nın ilk 16 takımı arasındayız. İnşallah ilk 8'e de gireceğiz."

        6

        "Beşiktaş, bir oyuncunun gelişmesi için zaman harcayacak bir kulüp değil. Böyle bir görüşmemiz de yok, niyetimiz de yok. 'Emre Mor Beşiktaş'a geldi' diye okuyoruz. Emre'yi biz istersek şartları ve uzun dönemi ile alakalı isteriz."

        7

        Ancak Beşiktaş’ın milli yıldıza ilgisini dün yönetici Ahmet Ürkmezgil doğrulamış ve “Kiralama durumumuz olabilir” açıklamasını yapmıştı.

        8

        İŞTE BUGÜN MEDYADA YER ALAN EMRE MOR İDDİALARI!

        Son şampiyon ve bu sezonun da en büyük favorisi Beşiktaş’ın Emre Mor konusunda eli çok güçlü. Hedeflenen mutlu son ve dolayısıyla gidilecek Şampiyonlar Ligi kozunu Kartal şimdiden masaya koyacak.

        9

        Bir başka faktör de teknik direktör Şenol Güneş. Beşiktaş’ta aldığı her oyuncuyu parlatan deneyimli hoca, patlama beklenen futbolcular için bir cazibe merkezi.

        10

        Fenerbahçe, tarihinin en kötü sezonlarından birinin izini gelecek sezon hafızalardan silmekte çok kararlı. Sarı-Lacivertliler’de ayrılacağını açıklayan teknik direktör Dick Advocaat’tan oyuncu kadrosuna kadar neredeyse her şey değişecek.

        11

        Yönetim bu değişim olurken, taraftarının sevdiği tarzda futbolcularla da takımını güçlendirmek arzusunda. Hiç kuşku yok ki Emre Mor da bu tarife tıpatıp uyuyor. Ve dün yaşanan flaş bir gelişme Fenerbahçe’nin bu alanda çoktan çalışmaya başladığının kanıtı oldu.

        12

        Türkiye ile Azerbaycan U21 takımlarının İstanbul’da oynadığı hazırlık maçını Emre Mor’un menajeri Muzzi Özcan ile birlikte izleyenler arasında Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya da vardı.

        13

        İkilinin samimi sohbeti dikkat çekerken, daha detaylı görüşmelerin de önümüzdeki günlerde yapılacağı ortaya çıktı.

        14

        Galatasaray, Emre Mor’u ‘can evinden’ vuracak... Zira 2016’daki çıkışıyla gündeme gelen genç yıldızın tüm kariyer öyküsü medya tarafından vitrine taşınmıştı.

        15

        Oyuncunun Uşak’ta yaşayan ailesi ise, şimdi Sarı-Kırmızılılar için büyük koz olacak bir açıklama yapmış, “Emre’nin Türkiye’de tuttuğu takım Galatasaray’dır” demişti.

        16

        Bu tabii ki işin duygusal boyutu ama Aslan, masada da fark yaratmanın uğraşını veriyor. Yönetimin şimdiden oyuncunun menajeri Muzzi Özcan’dan görüşmek için randevu aldığı öğrenildi.

        17

        Emre Mor’a ilk 11 garantisi vermesi beklenen teknik direktör Tudor da bizzat yıldızla temas kuracak.

        18

        Bu arada hatırlatmakta fayda var Mustafa Denizli döneminde Danimarka’da oynarken Emre’yi ilk kez Galatasaray istemiş ancak iş kupa sonrasına kalınca Dortmund kapmıştı. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ