Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ahmet Nur Çebi'den şampiyonluk açıklaması - Beşiktaş Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş sahasında karşılaştığı Adanaspor'u 3-2 mağlup etti. Mücadelenin ardından Beşiktaş ikinci Başkanı Ahmet Nur Çebi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çebi, Adanaspor'un iyi mücadele ettiğini dile getirerek, "6 hafta daha var, epey işimiz var. Kolay bir sezon geçirmeyeceğiz. Bütün takımlar çok güçlü. Hepsi mücadeleci hava içinde. Kimse işi bırakmış değil. Adanaspor'u tebrik ediyorum. Yakışan bu. Daha işimiz var" dedi.

        "LYON MAÇI BEŞİKTAŞ İÇİN GURURDU"

        Lyon maçı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ahmet Nur Çebi, "Lyon maçı Beşiktaş taraftarı için bir gururdu. Camiamız için bir gururdur. Olumlu ve pozitif bir gelişme seyrettik. Bir yere kadar geldik. Sonuç itibariyle muhteşem bir taraftarımızın olduğu maç seyrettik. Takımımızın muhteşem olduğu maç seyrettik. Beşiktaş camiasına şunu söylemek istiyorum. Gurur duyacakları bir sezon geçiriyoruz. Allah inşallah tamamına erdirir" şeklinde konuştu.

        "ŞAMPİYON DEMEK İÇİN ERKEN"

        Beşiktaş'ın basına yansıyan şampiyonluk öngörülerinin siyah-beyazlıları rehavete sürükleyebileceğini ifade ederek, "Daha erken ama iyi gidiyoruz. Kalan maçların hepsini alırsak bu seneyi kupayı kaldıracağız. Bu şampiyonluk şarkıları ve basında yansıyan şampiyon Beşiktaş'a katılmıyorum. Diğerlerinin hakkını yememek lazım. Bu mücadele sonuna kadar devam edecektir. Şampiyon olduğumuz gün şampiyon olduk diyebileceğiz, bugün erken" açıklamasında bulundu.

        "UEFA HAKKIMIZI İADE EDECEK"

        UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynanan Lyon maçında çıkan saha olayları nedeniyle Beşiktaş'ın ceza alması hakkında açıklamalarda bulunan Çebi, camia olarak haklarını arayacaklarını dile getirerek, "Yönetim olarak görevimiz olan Beşiktaş'ın hakkını Avrupa dahil olmak üzere koruyacağız. Verilen cezanın doğru olmadığını düşünüyoruz. Adaletli bir Avrupa varsa UEFA bizim hakkımızı iade edecek" değerlendirmesini yaptı.

        Başkan Çebi, mevcut puan farkını dikkate alarak son iki hafta şampiyonluğunu ilan edebileceklerini aktararak, "Böyle gidersek bir iki maç kala şampiyonluğumuzu ilan ederiz. 3-4 maç daha dinç ve ayakta kalıp önümüzdeki maçları almamız gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

        CANDAŞ TOLGA IŞIK: HEDEF 3. YILDIZI TAKMAK

        Beşiktaş'ın 3-2 kazandığı Adanaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan İletişimden Sorumlu Yönetici Candaş Tolga Işık, matematiksel olarak kesinleşmeden şampiyonluk sözcüğünü kullanmayacaklarını belirtti. Böyle bir açıklamanın camianın değerleriyle örtüşmediğini sözlerine ekleyen Işık, "Puan farkı ne olursa olsun şampiyonluk matematiksel olarak kesinleşmeden rakiplerimize şampiyon olduk demek, bu camianın değerleriyle örtüşmemekte. Beşiktaş sezon başladığından beri futbolun güzel bir şey olduğunu hatırlatmaya çalışıyor. Bugün de çok güzel maç seyrettik. Adana bugün oynadığı futbolu ligin tamamında oynasa başka bir yerde olurdu. Bu stadı futbolun bu güzel tarafının yüzü olsun ve güzel bir futbol gecesi geçirsin diye bu hale getirdik" ifadelerini kullandı.

        "LYON MAÇI SONRASI ÜZÜLMEYENLERİ DE GÖRDÜK"

        Lyon karşılaşmasında alınan sonucun herkesi üzdüğünü söyleyen Işık, "Olympique Lyon maçı kendisine Beşiktaşlı diyen herkesi üzmüştür. Bu ülkede aynı bayrağın altında bulunan herkesi üzmüştür. Üzülmeyenleri de gördük. Bizim için ana hedef 3. yıldızı takmak, camiamız buna kenetlendi. Bizim için önemli olan hedef üçüncü yıldız. Çok güçlü ve değerli bir rakiple oynayacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ