Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rıdvan Dilmen'den Bursaspor-Galatasaray maçı yorumu - Futbol Haberleri
        1

        Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da yayınlanan '%100 Futbol' programında Galatasaray'ın 5-0 kazandığı Bursaspor maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Dilmen'in sözleri...

        2

        "Galatasaray'ın konsantrasyonu çok yüksekti. Final maçı gibi görülmüş. Bu maçı kazanıp Şampiyonlar Ligi'ne gidecekmiş gibi oynadılar."

        3

        "Galatasaray'ın bir penaltısı verilmedi. Bir de yüzde 100 kırmızı kart var. Daha müdahale olmadan yoldayken kırmızı verilmesi lazımdı."

        4

        "Galatasaray, iki haftadır çok iyi oynuyor. Fenerbahçe'ye yenildiğinde de söyledim. Florya'da sular kesilse Fernando Muslera'nın sıkıntısı olmaz. 1-2 kere kafayla geri dönüşler harici formasını bile görmedim."

        5

        "Futbolun bir gerçeği var. Birden her şeyi değiştirmek... Bruma'yı Rize'ye götürmedi. Bruma da oynuyor, Sneijder de oynuyor. Şubatta bu takım ligden koptu. Maçlardan sonra analiz yapılmalı."

        6

        "Galatasaray'ın yarıştan erken kopacak bir kadrosu mu var? Hayır. Bu kadro erken kopacak bir kadro değil."

        7

        "Tudor'un kadro ve sistem istikrarsızlığı derken Galatasaray, şampiyonluk yarışından erken koptu."

        8

        "Peki hocanın tespitleri neydi? Oyuncuya bağlı bir düzen görünüyordu. Bunu düzeltmek istedi ancak sert bir giriş yaptı. Düzenime uyacaksınız demeye başladı."

        9

        "Bu dönemde Galatasaray, bir aşama kaydetti. Yoğun antrenman temposunun problemini yaşamasına rağmen faydasını da gördüler. Mesela derbide oyunu kazanan Galatasaray, maçı kazanan Fenerbahçe'ydi."

        10

        "O maçta taraftarın da reaksiyonu çok sert olmadı. Çünkü tek kaleye yakın bir futbol oynayan Galatasaray vardı."

        11

        "Galatasaray, derbinin aksine bugün demoralize olmuş bir takım görünce bunun karşılığını aldı."

        12

        "Salı ve çarşamba Başkan Dursun Özbek'i görmeleri, oyuncuları koşturuyor. Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarında Galatasaray ve Fenerbahçe'den daha büyük takımlara gidebilecek bir oyuncu var mı? Gitmesi için top oynaması lazım."

        16

        "Bursaspor futbolcuları, maça çıkmak istemiyordur. Kolay bir durum değil. Taraftarın tepkisi, iki hafta üst üste 5 gol yediler. Sabırlı bir şehir de olmadığı için açık söyleyeyim, futbolcular maça çıkmak istemiyordur."

        17

        "Bugün hariç Bursaspor'un muhteşem bir seyircisi vardı. Bursa bir futbol şehridir, Türkiye'nin önemli değerlerinden biridir. Ancak sabırlı bir şehir değil. Bu da sık antrenör değişikliği, yönetim değişikliğini getiriyor."

        18

        "Dursun Özbek, UEFA ile görüşmeye gitmişti, Aziz Yıldırım da gidecek."