Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Sinan Erdem Spor Salonu F4'de hazırlanıyor - Futbol Haberleri
        1

        THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'e ev sahipliği yapacak Sinan Erdem Spor Salonu'nda, organizasyon için hazırlıklar sürüyor.

        2

        Sinan Erdem Spor Salonu'na dünyanın ikinci, Avrupa'nın da en büyük küp ekranı yerleştirildi. Küp ekranın etrafında da dünyada ilk kez bir basketbol salonunda kullanılan çift taraflı halka tasarımlı led ekran kurulumu yapıldı.

        3

        Salona NBA, THY Avrupa Ligi ve FIBA maçlarının da oynandığı 4 saatte monte edilebilen parke, eski potalar yerine de NBA standartında potalar yerleştirildi.

        4

        Türkiye'nin en büyük Avrupa'nın ise üçüncü büyük çok amaçlı spor salonu olan Sinan Erdem'e 750 güvenlik kamerası kuruldu.

        5

        Naklen yayın, merkezi uydu sistemleri, network altyapıları ve ses sistemleri gibi pek çok sistemde yenileme çalışması da gerçekleştirildi.

        6

        İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu, 2012’den sonra 2. kez ancak bu kez ilk defa bir Türk takımının da yer alacağı THY Final-Four organizasyonuna ev sahipliği yapacak.

        7

        Ve Fenerbahçe, dev organizasyonda şampiyonluk ipini göğüsleyen ilk Türk takımı olmak için sahneye çıkacak. Efsane coachu Zeljko Obradovic’le üst üste 3. kez Final-Four’da yer almayı başaran Sarı-Lacivertliler, geçen yıl Berlin’de kıl payı kaçan şampiyonluğa bu kez ev sahibi olduğu İstanbul’da ulaşmaya çalışacak.

        8

        2015 ve 2016’dan sonra üst üste 3. kez Final-Four’a yükselen Kanarya, Madrid’deki 2015’in F4’ünde ilk maçta kaybettiği, geçen yıl ise Play-Off’ta 3-0’la geçtiği Real Madrid’le 19 Mayıs günü finale kalabilmek için mücadele verecek.

        9

        Sarı-Lacivertliler, bu maçı kazandığı taktirde, yine 19 Mayıs’ta Olympiakos ile CSKA Moskova arasındaki maçın galibiyle finalde kupa için kapışacak.