Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig TRANSFER HABERLERİ - 20 Mayıs Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş transfer haberleri! - Futbol Haberleri
        1

        11 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig'e yükselme sevinci yaşayan Yeni Malatyaspor, Hamit Altıntop'un peşinde.

        2

        Devre arasında Galatasaray'dan ayrılan ve Darmstadt kulübüne giden 34 yaşındaki oyuncunun kulübü, Bundesliga'dan düştü. Bonservisi elinde olan Hamit Altıntop'u ikna etmek için başkan Adil Gevrek yoğun çaba sarf ediyor. (Vatan)

        3

        BEŞİKTAŞ'IN 1 NUMARASI VIDA
        Ersan Gülüm ve Luiz Rhodolfo'yla yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için Domagoj Vida'yı gündemine aldı.

        4

        Ara transfer döneminde Çin Ligi ekibi Hebei China Fortune’dan kiralanan Ersan Gülüm’ü sezon sonunda geri göndermeyi planlayan, bir diğer savunmacı Luiz Rhodolfo için de Brezilya ekibi Flamengo’yla görüşen Beşiktaş, yeni stoper konusunda gözünü Ukrayna’ya dikti.

        5

        Geçen sezon da sık sık kulübün gündemine gelen Domagoj Vida’yı 1 numaralı hedef olarak belirleyen idarecilerin, 28 yaşındaki futbolcunun menajeriyle ilk teması kurduğu öğrenildi. (Fanatik)

        6

        BEŞİKTAŞ'LA TRABZONSPOR ARASINDA DEV TAKAS!
        Beşiktaş yönetimi, Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı’ya talip oldu. Siyah-beyazlılar, Yusuf için Gökhan Töre’yi takas olarak önerirken bordo mavililer Tolgay Arslan’ı da istedi. Fikret Orman ve Muharrem Usta’nın bu transfer için görüşmeleri sürdürüyor.

        7

        Beşiktaş yönetimi Yusuf Yazıcı’ya karşılık olarak Gökhan Töre’yi takasta kullanmayı planlıyor. Ancak Karadeniz ekibi Tolgay Arslan’ı da isitiyor. İki kulüp arasında temaslar başladı. (Hürriyet)

        8

        INTER'DEN CANER YANITI
        Inter, kiralık olarak Beşiktaş'a yolladığı Caner Erkin'in transferi için siyah-beyazlılara cevap verdi. Sportif direktör Piero Ausilio, Beşiktaşlı yetkililere, 'Biz Caner'le sözleşme yaparken 1 milyon Euro imza parası ödedik. Oyuncuyu alacaksanız, bu parayı gözden çıkaracaksınız' dedi.

        9

        Ancak tecrübeli sol bekin aşil tendonunun kopması nedeniyle uzun süre kendisinden yararlanamayan Beşiktaş bu parayı ödemek istemiyor. Gerekçe olarak da oyuncunun 2.4 milyon Euro olan yıllık ücretini ödemesini gösteriyor. (Sabah)

        10

        GALATASARAY'A PEREZ VE MATHIEU
        Birçok yıldız futbolcunun menajerliğini yapan Bayram Tulumlu, Galatasaray'a Lucas Perez ve Jeremy Mathieu'yu önerdi.

        11

        Arsenal'de şans bulamayan 28 yaşındaki İspanyol forvet Perez ve yine aynı şekilde Barcelona'da formayı unutan 33 yaşındaki Fransız stoper Mathieu için ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyledi.

        12

        NEGREDO YARAMAZ!
        Katarlılar'ın Mathieu'nun peşinde olduğunu belirten Tutumlu, Perez'de de F.Bahçe'nin girişimde bulunduğunu öne sürdü. Cenk Ergün'ün transfer görüşmesi yaptığı İspanyol golcü Negredo hakkında ise, "İşe yaramaz, uğraşmasınlar" dedi. (Fotomaç)

        13

        JORGE JESUS AÇIKLADI!
        Geçtiğimiz günlerde Portekiz basını, Jorge Jesus'un gelecek sezon Galatasaray'ı çalıştıracağını yazmıştı. Konuya ilişkin açıklama yapan Jesus, "Bazı spekülasyonlar var. Ben de bunları okudum ancak doğru değil. Gelecek sezonun Sporting'ini hazırlıyorum. Başkan ile temas halindeyiz ve takımdaki eksikler hakkında analiz yaptık" ifadelerini kullandı.

        14

        SÜPER LİG'DE KENAN KARAMAN KAPIŞMASI
        Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir, Kenan Karaman için savaşa girdi. Bundesliga 2 ekibi Hannover'de forma giyen Kenan için temaslarını yoğunlaştıran Beşiktaş, Alman kulübünün Bundesliga'ya çıkamaması halinde gurbetçi oyuncuyu bedelsiz alabilecek.

        15

        Hannover'in çok yaklaştığı Bundesliga'ya yükselmesi halinde ise Kenan'ın sözleşmesi bir yıl uzayacak. Beşiktaş bu durumda başarılı futbolcuyu bonservis bedeli ödeyerek renklerine bağlamayı planlıyor. (Milliyet)

        16

        AJAX'IN KALBİ G.SARAY'A
        Taraftarı heyecanlandıracak bir kadro kurmak isteyen ve bu doğrulduda çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren G.Saray için bir dev iddia geldi. UEFA Avrupa Ligi'nde finale kalan Ajax'ta başarılı bir sezon geçiren Davy Klaassen'e transfer teklifinde bulunulduğu öne sürüldü.

        17

        KONTRATI 2019'DA BİTİYOR
        Sarı-kırmızılı kurmayların, İtalyan devi Lazio'nun da peşinde olduğu 24 yaşındaki '10 numara'ya 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi. Sportif Direktör Cenk Ergün'ün Klaassen'i iknak etmek için çaba sarf ettiği, ayrıca yaklaşık 15 milyon euroluk bonservisi indirmek için kulübüyle pazarlığa oturduğu öğrenildi. (Fotomaç)

        18

        KONYASPOR'DAN MEVLÜT ERDİNÇ ATAĞI
        Türkiye Kupası'nda adını finale yazdıran Konyaspor, bir yandan da transfer görüşmelerini sürdürüyor. Mevlüt Erdinç'in menajeriyle temasa geçilirken, ilk görüşme olumlu sonuçlandı. Bonservisi Alman kulübü Hannover'de olan ve kiralık olarak Metz'de oynayan Mevlüt, bu sezon çıktığı 23 lig maçında 6 kez ağları havalandırdı.

        19

        1 senelik sözleşmesi kalan 30 yaşındaki başarılı forvetin Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. Konyaspor, oyuncudan bonservis problemini çözmesini bekliyor. (Fanatik)

        20

        SİVASSPOR'UN AATIF İNADI
        Aatif için Süper Lig'e çıkar çıkmaz harekete geçen Sivasspor'da, transfer konusuyla bizzat Başkan Mecnun Odyakmaz devreye girdi. 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Aatif konusunda Odyakmaz'ın, Fenerbahçe ile olan iyi ilişkilerini kullanacağı öğrenildi. Aatif ise düşünmek için Sivasspor yönetiminden süre istedi ve sezon sonunda bu konuyla ilgili kararını vereceğini söyledi. (Sporx)

        21

        AURELIEN CHEDJOU'YA BEŞİKTAŞ DA TALİP!
        Galatasaray'dan ayrılacak olan Aurelien Chedjou'ya Başakşehir'in ardından Beşiktaş da talip oldu. Başakşehir'le transfer görüşmeleri yapan Chedjou'ya, son olarak Beşiktaş'ın talip olduğu ortaya çıktı. Kamerunlu futbolcu Çin kulüplerinden beklediği teklifi alamazsa, büyük ihtimalle bu iki takımdan birinin sözleşme önerisini kabul edecek. (Fanatik)

        22

        VOLKAN'IN YANINA KARNEZIS!
        Takımda kiralık olarak forma giyen Fabiano ile gelecek sezon yoluna devam etmeyecek olan Fenerbahçe'nin, Volkan Demirel ile 2 yıllık sözleşme yenilenmesi bekleniyor.

        23

        Volkan Demirel'in yanına bir kaleci daha arayan Fenerbahçe'nin Udinese'den ayrılacağı iddia edilen Orestis Karnezis'i istediği iddia edildi. La Gazzetta Dello Sport, Yunan kalecinin önünde üç seçenek olduğunu birincisinin Napoli, ikincisinin Bundesliga sonuncusunun ise Türkiye olduğunu yazdı. (Fotospor)

        24

        MANDZUKIC'TE SON DAKİKA
        Beşiktaş’ın, Hırvat golcü Mario Mandzukic'in menajeriyle pazarlıklara başladığı ileri sürüldü. Juventus’a, siyah-beyazlı takıma gidebileceğini bildiren Hırvat oyuncunun yıllık 3.5 milyon Euro ücret istediği ve transferin bonservise kaldığı savunuldu.

        25

        Yıllık ücreti 3.5 milyon Euro olan futbolcu ile Beşiktaş’ın da bu rakam civarında anlaşması beklenirken, İtalyan ekibinin ise bonservis için en az 8-9 milyon Euro talep edeceği belirtiliyor. Görüşmelerde Hırvat forveti 1 yıllığına kiralama seçeneğinin gündeme gelebileceğine de dikkat çekiliyor.

        26

        Gonzalo Higuain’in takıma katılmasının ardından ileri uçtaki yerini kaybeden ve sol kanatta görev yapmaya başlayan Mario Mandzukic’in bu durumdan duyduğu rahatsızlığın, Juventus’tan ayrılmaya sıcak bakmasındaki en önemli etken olduğu iddia ediliyor. (Milliyet)

        27

        KRAVETS KAPIŞMASI
        Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin bonservisi Dinamo Kiev’de bulunan golcü oyuncu için yarıştıkları iddia edildi. İki ezeli rakibin, Granada'da kiralık olarak forma giyen Artem Kravets'in peşine düştüğü ifade edildi.