Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da transfer gündemi - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Erhan Telli'nin haberine göre; Almanya’da proje takımı olarak kurulan ve Bundesliga’daki ilk sezonunda Bayern Münih’in ardından ikinci sırayı alan Red Bull Leipzig, Bruma’nın transferi için İstanbul’a çıkarma yaptı.

        2

        Sponsorunun da desteğiyle maddi olarak hiçbir sıkıntısı olmayan ve Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Alman kulübü, G.Saray’ın Portekizli yıldızı Bruma’yı kadrosuna katmak için Sarı-Kırmızılılar’la dün pazarlığa oturdu.

        3

        Başkan Dursun Özbek’in sahibi olduğu otelde Leipzig CEO’su Mintzlaff’le yapılan görüşmelerde Galatasaray yönetimi, 23 yaşındaki Portekizli yıldızın bonservisi için 18 milyon Euro istedi.

        7

        Pazarlıkların sürdüğü, ancak iki cephenin de transfere sıcak baktığı ifade edildi.

        8

        2013 yazında Sporting Lizbon’dan 10 milyon Euro karşılığında alınan Bruma için 1 milyon Euro da Şampiyonlar Ligi bonusu ödenmişti.

        9

        G.Saray, Bruma’yı bu satış fiyatından yüksek bir rakama göndermesi halinde, yaptığı protokol gereği karın yüzde 25’ini Sporting Lizbon’a ödemek zorunda kalacak.

        10

        Bu sezon patlama yapan Bruma, 35 maçta 10 gol attı, 9 asist yaptı.

        11

        ALTERNATİFİ BULUNDU

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; transferi erken bitirip yeni sezona kafası rahat girmek isteyen Galatasaray, iyi bir rakama satılması planlanan Bruma’yı aratmayacak bir kanat oyuncusu almayı hedefliyor.

        12

        Sinan Gümüş’ün de ayrılma ihtimali nedeniyle iki kanatta da forma giyebilen bir futbolcu arayan Sarı-Kırmızılılar, Hollanda ekibi Ajax’ın 24 yaşındaki oyuncusu Amin Younes’e göz dikti.

        13

        Sportif direktör Cenk Ergün, Lübnan asıllı Alman oyuncuyu Hollanda ekibinin Avrupa Ligi finalinde Manchester United ile İsveç’te oynadığı finalde yakın takibe aldı.

        14

        Ergün’ün, Younes’ın temsilcisi ve kulüp yetkilileriyle de görüştüğü öğrenildi.

        15

        Gelecek sezon kontratı bitecek olan Amin Younes için Ajax’a öncelikli olarak satın alma opsiyonlu kiralık teklif sunulacağı, Hollanda kulübünün olumsuz yaklaşması halinde ise bonservis pazarlıklarına başlanacağı bildirildi.

        16

        Almanya’nın Düsseldorf şehrinde dünyaya gelen Amin younes, Lübnanlı bir ailenin çocuğu...

        17

        Dinine çok bağlı bir Younes’ın, Müslüman bir ülkede yaşamak istediği ve Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

        18

        Kariyerine M’Gladbach’ta başlayıp 2015 yazında Ajax’a transfer olan genç yetenek, sol açık dışında sağ kanat ve 10 numara pozisyonlarında da forma giyebiliyor.

        19

        GOMIS'TE SON DURUM

        Aslan, Marsilya’da kiralık oynayan 31 yaşındaki Bafetimbi Gomis’le prensipte anlaşma sağlayarak, golcü oyuncu transferi için ilk ciddi adımını attı...

        20

        Fransa Ligue 1’de 31 lig maçında 20 gol atıp 3 de asist yapan yıldız oyuncunun menajeri ile 3 yıl için yıllık 3 milyon Euro garanti ücret artı bonuslar konusunda el sıkışıldı.

        21

        Sarı-Kırmızılılar, golcü oyuncunun bonservisi için ise Swensea ile pazarlığa başladı.

        22

        İngilizlerin bedavaya aldığı Gomis için 2,5 milyon Sterlin istediği, bu ücretin düşürülmesi halinde transferin resmiyete döküleceği öğrenildi.

        23

        İTALYA'DAN MÜJDE

        Napoli Sportif Direktörü Stefano Antonelli, Çizme basınında G.Saray’ın listesinde olduğu yazılan Vlad Chiriches’e vizeyi verdi.

        24

        Transfer iddialarını doğrulayan Antonelli, “Chiriches, Türkiye’ye gidebilir. Bazı takımların ilgisi var” dedi.