Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek'ten transfer açıklaması - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı Spor Meydanı programında soruları yanıtladı.

        İşte Dursun Özbek'in açıklamaları:

        2

        "9 MİLYON EURO TEKLİF GELDİ"
        "Bruma’nın kalmasını istiyoruz. Menajerine 5 yıllık kontrat teklif ettik, cevabını bekliyoruz."

        3

        "Tek ciddi teklifi Leipzig’den aldık."

        25

        "TERİM'LE HİÇ GÖRÜŞMEDİM"
        "Fatih Terim şu anda milli takımın hocası. Hiç bir görüşme yapmadık. Böyle bir şey söz konusu değil."

        26

        "RİVA'DAN GELEN PARAYLA NEFES ALDIK"
        "Geçmiş yönetimleri eleştirme durumum yok çünkü bunu bilerek görevi devraldım. Beklemediğim bir durumla karşılaşmadım. 338 milyon dolar borçla aldım. Gelir ve gider aşağı yukarı aynı ama asıl sorunumuz faiz sarmalı. Riva'dan gelen parayla biraz nefes aldık.

        27

        "OYUNCULAR TUDOR'U ŞİKAYET ETTİ"
        "Tudor'un antrenman programıyla ilgili bir dönem futbolculardan şikâyet söz konusu oldu. Sportif direktör aracılığıyla bana iletildi. Sezon başı yüklemesi iyi olmadığı için futbolcu performanslarında düşmeler oldu. Tudor bu yüzden futbolculara biraz yüklendi. Yaşlı takım olduğumuz için endişeye kapıldık ama mesafe kat ettik daha dirençli hale geldi takım. Bu sürede bazı sızlanmalar oldu."

        28

        "TUDOR'UN GELİŞİNDE ETİK SORUNU YOK"
        "Tudor'un transferinde etik dışı bir durum olmadı. Karabük'ten çıkış maddesini kullandı, biz de antrenör arayışındaydık ve bize gelebileceğini söyledi. İlişiğini kesip, serbest kaldıktan sonra bize geldi. Tudor "100 bin Euro'luk maddeyi zorla koydurdular" dedi. O zaman niye şikâyet ediyorlar? Bu maddeyi koyarken Karabük düşünmemiş mi? Bizim Tudor'la aramızda böyle bir çıkış maddesi yok."

        29

        "BASKETBOLUN BÜTÇESİ DÜŞECEK"
        "Geçen sezon 10 milyon Euro civarında basketbola bütçe ayırdık. Bu sezon Eurocup'ta oynayacağız. Bütçemiz 4 milyon Euro civarında olacak."

        30

        "EŞİM BEŞİKTAŞLI SÖZÜM YANLIŞ ANLAŞILDI"
        "Biz Beşiktaş'ta oturuyoruz. Anlam karmaşası oldu. Beşiktaş'ta oturduğumuz için 'eşim Beşiktaşlı' dedim. Çoğu Galatasaraylı'dan daha çok Galatasaraylı."

        31

        "GALATASARAY'A HAKSIZLIK YAPILDI"
        "Başakşehir maçında kupada Emre, Josue'ye dirsek attı... Bu dirsek görülmediyse hiçbir kart cezası olmaması lazım. Görüldüyse cezası sarı kart olmamalı. Hakemin yorumu öyleyse ben de feveran ettim. TFF veya MHK bizim yorumumuza yer bırakmamalı. Hata yaptılarsa söylesinler çıkıp. Olmayınca iş köpürüyor. Hakem kararlarında Galatasaray'a büyük haksızlık yapıldı."

        32

        "AMATÖR BRANŞLARDAN VAZGEÇMEYİZ"
        "Galatasaray gibi kulüplerin Türk spor tarihinde misyonu var. Biz de önce bir kulübüz. Amatör branşlardan vazgeçersek Türk sporu darbe görür. Galatasaray'ın bu lüksü yok. Spor salonunu mesela merkezileşmek, maliyetleri azaltmak için yapıyoruz. Altında kira getirisi olan yerler olacak."

        33

        "BAŞKANA SAYGISIZLIK OLMAZ"
        "Florya kulübün en büyük değeri. Başkanın orada olmasının ne sakıncası var. Bu kadar anlam yüklenmesi yanlış. Disiplin sağlamakla ilgisi yok. Bu kadar eleştiri bana değil Galatasaray'a haksızlık. Bunları dikkate alarak göreve soyundum zaten. Bana istediklerini söyleyebilirler. Ama Galatasaray başkanlığına saygısızlık yapılmamalı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ