Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Transfer haberleri - Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe transferleri - Galatasaray Haberleri
        1

        EMRE MOR BEŞİKTAŞ'A ÖNERİLDİ
        Borussia Dortmund'da forma şansı bulamayan Emre Mor'u menajerler, Beşiktaş'a önerdi. Başkan Fikret Orman ve ekibi, Alman ekibinde problemli bir dönem geçiren milli futbolcunun transferine temkinli yaklaşıyor.

        2

        Beşiktaşlı yöneticilerin, teknik direktör Şenol Güneş'in de fikrini alıp, genç oyuncunun transferini değerlendireceği öğrenildi.
        (Sabah)

        3

        TRAORE'YE KİRALIK FORMÜLÜ
        Galatasaray, bu sezon kiralık oynadığı Ajax’ta müthiş bir performans ortayan kanat oyuncusu Bertrand Traore’yi transfer etmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar, bonservisi Chelsea’de bulunan genç yeteneği kiralamak istiyor.
        (Fanatik)

        4

        OZAN TUFAN GÖZDEN ÇIKARILDI
        Orta sahayı baştan aşağıya değiştirmek için kolları sıvayan, Mehmet Ekici dışında Valbuena ve Malinovsky ile anlaşan F.Bahçe yönetimi, bir türlü bekleneni veremeyen Ozan Tufan ile yolları ayırma kararı aldı. 22 yaşındaki futbolcu için kiralık ya da satılık olmak üzere iki opsiyon da değerlendirilecek.
        (Milliyet)

        5

        GALATASARAY, SERDAR GÜRLER İLE ANLAŞTI
        Bruma’yı satmaya hazırlanan Galatasaray yönetimi, Portekizli'nin yerine Gençlerbirliği'nde sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki Serdar Gürler ile anlaşma sağladı.
        (Sabah)

        6

        TOLGAY ARSLAN'A 20 MİLYON TL
        Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Tolgay Arslan’a Çizme devlerinden Napoli transfer teklifinde bulundu. 26 yaşındaki ismi uzun süredir takipte bulunan Mavi- Beyazlılar’ın, Beşiktaş’ın kapısını 5 milyon Euro’luk (20 milyon TL) öneriyle çaldığı ortaya çıktı. İtalyan ekibinin, Tolgay’ın sonraki satışı için de yüzde 5’lik pay ve ek bonuslar teklif ettiği öğrenildi.
        (Fanatik)

        7

        YÖNETİM GOMIS'E MESAJ GÖNDERDİ
        Galatasaray, imza için 3 yıllık sözleşme talep eden ve bu talebi olumlu karşılanan Bafetimbi Gomis’in işini sezon sona ermeden bitirmek istiyor. Bu nedenle Galatasaray Yönetimi, bir an önce kesin kararını vermesi için Fransız golcüye haber gönderdi

        8

        Sarı-Kırmızılılar bir yandan Gomis transferini bitirmek için çabalarken, diğer taraftan bir golcünün daha kadroya katılması düşünülüyor. Podolski’nin takımdan ayrılacak olmasıyla elinde santrfor olarak sadece Eren Derdiyok kalacak olan Galatasaray’da, Gomis’le beraber aynı ayarda bir yabancı golcünün daha transferi için temaslar sürüyor.
        (Fanatik)

        9

        FENERBAHÇE'DE HEDEF JESUS NAVAS VE GAEL CLICHY
        Fenerbahçe, Finansal Fair-Play anlaşması nedeniyle transferde önceliği bonservisi elinde olan oyunculara verecek. Bu nedenle City’den ayrılan Jesus Navas ile Gael Clichy, tam anlamıyla piyango oldu. Sarı-Lacivertliler, daha önce Clichy’nin menaceriyle temas kurmuştu. Navas için de girişimler başlayacak. İki yıldızın bir çok talibi bulunuyor.
        (Fanatik)

        10

        FENERBAHÇE, YENİ GÖKHAN GÖNÜL'Ü BULDU
        Kadrosunu zenginleştirmek isteyen Fenerbahçe, Erzurumspor’un 22 yaşındaki sağ bekiyle ilgileniyor. Fenerbahçe'nin Murat Paluli'yi takip etmesi, akıllara Gökhan Gönül transferini getirdi. Sarı-lacivertli takım, Gökhan'ı da alt lig takımlarından G.Birliği OFTAŞ forması giyerken almıştı.
        (Sabah)

        11

        MANGALA GELİYOR
        Siyah-beyazlıların transferdeki ana hedefi Fransız stoperden müjde üzerine müjde geliyor. City’nin hocası Guardiola “Geri gelmesin” dedi, Mangala da Valencia’da devam etmeyeceğini söyledi.

        12

        Manchester City ile görüşen Kartal, kiralık olarak transferi gerçekleştirebileceklerini iletti. Manchester City kararı Mangala'ya bıraktıklarını belirtti.
        (Fotomaç)

        13

        "DE JONG TAM FENERBAHÇE'YE GÖRE"
        Fenerbahçe'nin menajerliğe soyunan Hollandalı eski yıldızı Pierre van Hooijdonk, sarı-lacivertlilere vatandaşı Siem de Jong'u önerdi.
        (Fotomaç)

        14

        AYKUT KOCAMAN'IN LİSTESİNDE 2 KONYASPORLU
        Advocaat'tan görevi teslim alacak Aykut Kocaman'ın yönetime verdiği transfer listesinde, Riad Bajic ile Ömer Ali Şahiner de bulunuyor.
        (Türkiye)

        15

        BRUMA'NIN YERİNE 4 ADAY
        Galatasaray, Bruma’yı elinden çıkarırsa, 21 yaşındaki Lozano, 23’lük Younes ve Iturbe ile 25’lik Promes’ten birini kadrosuna katacak..
        (Fotomaç)

        16

        FENERBAHÇE, DİRAR'IN PEŞİNDE
        Fenerbahçe'nin bir yandan Mathieu Valbuena ile anlaştığı konuşulurken diğer yandan da Monaco'da forma giyen Nabil Dirar'a teklif götürdüğü iddia edildi.
        (Fotospor)

        17

        MITROVIC BREMEN'E
        Kartal, 4.2 milyon euro vererek transfer ettiği Matej Mitrovic'ten beklediği performansı alamamıştı. Hırvat futbolcuya Werder Bremen'den bir teklif geldiği öğrenildi.
        (Fotomaç)

        18

        SUNDERLAND, LENS İÇİN 6 MİLYON EURO İSTİYOR
        Lens'in kulübü Sunderland'in oyuncuyu tekrar kiralamaya sıcak bakmadığı ve 6 milyon Euro bonservis bedelinde ısrar ettiği ifade edildi.
        (Sabah)

        19

        PAVON İDDİASI
        Galatasaray’ın Bruma'yı satması halinde yerine Boca Juniors’un genç yeteneği Cristian Pavon’u transfer edeceği ileri sürüldü.
        (Fotomaç)

        20

        TRABZONSPOR'A SERDAR TAŞÇI'DAN KÖTÜ HABER
        Trabzonspor'un devre arasında imza aşamasına geldiği Serdar Taşçı'dan kötü haber...

        21

        Trabzonspor'un devre arasında mali konularda anlaşamadığı Serdar'a önümüzdeki iki sene için 1.5'ar milyon euro ödeneceği bildirildi. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği için teklifi kabul ettiğini açıklayan Serdar da, kulübünün istemesi durumunda iki yıllık yeni sözleşmeye de imza atmaya hazır olduğunu duyurdu.
        (Fotospor)

        22

        "İLK SEÇENEK HER ZAMAN DEPORTIVO"
        F.Bahçe'nin hücum bölgesine düşündüğü transferlerin başında gelen, İngiltere'de Arsenal'de oynayan Lucas Perez için menajerinden açıklama geldi. Menajeri Rodson Fernandez Lovelle, Perez'in Arsenal'den ayrılma durumunda Deportivo'ya geri dönmeyi tercih edeceğini söyledi.
        (Fotomaç)

        23

        FENERBAHÇE 10 NUMARAYI İNGİLTERE'DE BULDU
        Sevilla'da kiralık oynayan Nasri için Fenerbahçe, Manchester City ile temasa geçti. İngiliz kulübü kiralamaya sıcak baktı. Önümüzdeki hafta taraflar bir araya geliyor.
        (Takvim)

        24

        KOCAMAN FENERBAHÇE'YE, AYESTARAN KONYA'YA
        Konyaspor'un gelecek sezon Aykut Kocaman'ın yerine Pako Ayestaran ile anlaştığı iddia edildi.
        (Fotospor)


        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ