Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rıdvan Dilmen TFF'yi bombaladı: "Beşiktaş'ı antipatik hale getirmeyin" - Futbol Haberleri
        1

        Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Beşiktaş'a Gaziantepspor maçında ekstra bilet verilmesini eleştirdi:

        2

        "Bugün itibari ile Başakşehir’in şampiyonluk şansı var mı? Var. Peki neden yarın için Beşiktaş’a 27 bin bilet veriyorsunuz?"

        3

        "Beşiktaş şampiyonluğu garantilese, 27 bin bilet değil, hepsini verin. Ama garantilemedi. Seneye Fenerbahçe, Galatasaray da ister bu biletleri."

        13

        "Başakşehir-Konya maçı çarşamba günüydü. Galatasaray-Konya maçı cumartesi günü oynanacak. Pazar günü oynatmıyorsun. Bunları hiç düşünmüyor musunuz ya!"

        14

        "Makedonya maçı doğru bir maçtır ama TFF sürekli takvimi kaydırıyor. Saçma sapan gerçekten insanlarla dalga geçiyorlar."

        15

        "Galatasaray'ın pazartesi oynama şansı yok. Anlamadım ben bu işi... Avrupa'da ligler bitti, biz hala devam ediyoruz. Sorun mantalite de..."

        16

        "Seneye Galatasaray - Malatya sezon açılışı olsa Galatasaray taraftarı 25 bin kişi gitmek istiyoruz derse nasıl hayır diyeceksiniz."

        17

        "Şampiyonluk yarışında iki takım var. Başakşehir, Beşiktaş'a, Beşiktaş da Başakşehir'e itiraz etmiyor. Beşiktaş hepimizin Beşiktaş'ı, Beşiktaş'ı antipatik hale getirmeyin."

        18

        "Başakşehir'in attığı gole en çok federasyon üzülmüştür. Böyle saçma sapan bir şey olamaz. Kanun neyse uygulayacaksın."

        19

        "Süper Lig'de üçüncülük maçı yok mu? Galatasaray yorgun Konya'ya gidecek yani ya da Fenerbahçe'ye de olabilirdi. Adaletsizliği biz yaratıyoruz aslında."

        20

        "Biz izleyicilerden özür dileyelim. Usta'nın isyanı vardı haciz gelmiş kupalara... Obradovic tezahüratları ile bitiriliyorsa vah vah bu iki kulübün haline."

        21

        "SPK'nın bir açıklamasını 6.5 milyar TL borcu varmış büyüklerin. Skandal resmen rezalet."