Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Şenol Güneş: "Önce yenin, sonra eğlenin" - Trabzonspor Haberleri

        Siyah-Beyazlı taraftarlar yerinde duramıyor, şampiyonluk meşalesini Gaziantep’te yakmak için saatleri sayıyor... Taraftarlar kadar, futbolcular da büyük bir heyecan içinde...

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; Teknik direktör Şenol Güneş, 3. yıldız yolculuğu sırasında öğrencilerine “G.Antep’i yenin, kutlamaların startını verin” çağrısı yaptı.

        “Şimdi sezonun hasadını toplama zamanı. Şampiyonluğa bir adım kaldı” diyen Şenol Güneş, ilk kez bu kadar coşku dolu konuştu.

        Güneş, “Gaziantep’te tarihi bir maça çıkacağız. Deplasman olmasına rağmen kendi seyircimiz önünde oynayacağız. anadolu’dan, ülkemizin her yanından maçımıza gelen taraftarımıza unutulmaz bir gece yaşatalım. Önce kazanalım, sonra hep birlikte şampiyonluğun tadını çıkaralım. Şenlik bizi bekliyor” diye konuştu.

        ‘RAKİBE SAYGI GÖSTERİN’

        Futbolcuları da uyarmayı ihmal etmeyen Güneş, şöyle devam etti: “Rakibimiz psikolojik olarak büyük bir yıkım yaşadı, küme düştü. ancak futbol sahada kazanılır. G.antep’i durumu kimseyi gevşetmesin. herkes aynı disiplinle oynasın. Rakibe saygı gösterin. Maç içinde rakip taraftarları ve oyuncuları incitecek hareketlerden kaçının.”

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ