Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Günün transfer iddiaları!.. (28.05.2017) - Futbol Haberleri
        1

        ROONEY, AMERİKA'YA GİDİYOR

        Beşiktaş'ta yönetimin 3. yıldız hediyesi olarak düşündüğü Wayne Rooney, "İngiltere'de sadece Manchester United ve Everton'da oynarım. Kariyerime yurt dışında devam edeceğim" dedi. Kartal 31 yaşındaki süper yıldızı çok istese de Rooney'nin rotasının ABD olması bekleniyor. (Fotomaç)

        2

        GAEL CLICHY İDDİASI

        İngiliz Daily Telegraph, Fenerbahçe'nin Manchester City ile sözleşmesi sona eren Gael Clichy için devreye girdiğini belirtti. 31 yaşındaki savunma oyuncusuyla Newcastle ile West Ham'ın da ilgilendiği ifade edildi. (Fotomaç)

        3

        GOMIS'TEN ASLAN'A YEŞİL IŞIK

        Dursun Özbek’in, “Teklifimizi verdik, bekliyoruz” dediği Bafetimbi Gomis’ten heyecanlandıran mesaj... 31 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından kendisine Sarı-Kırmızılı formayı giydiren bir taraftara, ‘çok beğendiği’ mesajını gönderdi. Bu hamle, “Aslan’a yeşil ışık yaktı” diye yorumlandı. (Fanatik)

        4

        FIRTINA'YA HOLLANDALI KALECİ

        Esteban'la henüz sözleşme imzalamayan Trabzonspor için Maarten van der Want ismi gündeme geldi. Oyuncunun menajeri Vincenzo Tropiano, 22 yaşındaki Hollandalı kaleci için İspanyol Oviedo ile Trabzonspor'un kendilerinden bilgi aldığını açıkladı. (Fotospor)

        5

        RHODOLFO, FLAMENGO YOLUNDA

        Beşiktaş'ta geçirdiği sakatlık sonrası sahalara beklenilen seviyede dönemeyen Rhodolfo gözden çıkarılmıştı. Brezilyalı savunmacıya Flamengo kanca attı. Sağlık kontrollerinde sıkıntı çıkmazsa 1.2 milyon Euro'ya satılacak. (Fotomaç)

        6

        OZAN'A YOL GÖRÜNDÜ

        Yeni sezon için orta sahada Mehmet Ekici dışında Malinovsky ve Valbuena transferlerini de büyük ölçüde bitiren Fenerbahçe'de Ozan Tufan kiralık ya da satılık olarak gözden çıkarıldı.

        7

        G.SARAY'IN GÖZÜ WIMMER VE JANSSEN'DE

        Dört koldan transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray’da, Tottenham’ın 24 yaşındaki Avusturyalı stoperi Wimmer ile 22 yaşındaki golcüsü Janssen’in radara girdiği ortaya çıktı. (Fanatik)

        8

        KHACHERIDI, TRABZON'A TEKLİF EDİLDİ

        Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve Galatasaray ile ön protokol yapan Dinamo Kiev'in Ukraynalı stoperi Evgen Khacheridi, menajeri aracılığıyla Trabzonspor'a önerildi. (Fotospor)

        9

        KANARYA ÇEKİLDİ, LENS BEŞİKTAŞ'A...

        Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla büyük alkış toplayan Jeremain Lens'in Beşiktaş'a gelmek istediği, Advocaat'ın ayrılmasıyla bu kararında ısrarcı olduğu öğrenildi. Bu durum da Siyah-Beyazlı yönetimin transfer konusunda mesafe almasını kolaylaştırdı. F.Bahçe ise Lens transferinden çekildi. (Akşam)

        10

        VAN PERSIE, FEYENOORD'A GİDİYOR

        Feyenoord'un efsane isimlerinden Peter Houtman, Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie'nin futbolu bırakan Dirk Kuyt'ın yerine Van Persie'yi getireceğini belirtti. Houtman, "Kuyt, bu transfer için hem eski kulübünü hem de yakın dostu Persie'yi ikna etti" dedi. (Fotomaç)

        11

        SABRİ'NİN YERİNE BALLIU

        Sözleşmesi sona eren Sabri Sarıoğlu'na alternatif arayan Galatasaray'a Fransa'dan bir isim daha geldi. Metz ile sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki Ivan Balliu ile ilgilenen takımlar arasında Galatasaray'ın da olduğu ifade edildi. (Fotomaç)

        12

        BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ NEWCASTLE

        Kartal'a stoper transferindeki 1 numaralı hedefi olan Eliaquim Mangala'da ciddi bir rakip çıktı. Yeniden Premier Lig'e yükselen Newcastle United, Fransız futbolcuya talip oldu ve Manchester City ile masaya oturdu. (Fotomaç)

        13

        STOCH, APOEL YOLCUSU

        Fenerbahçe'de beklentilerin uzağında kalan Miroslav Stoch vedaya hazırlanıyor. APOEL ile anlaşan Dick Advocaat'ın yardımcısı Mario Been'in Slovak futbolcuyu da götürmek istediği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde şans bulamayan 27 yaşındaki futbolcunun da gitmeye sıcak baktığı ifade edildi. (Fotomaç)

        14

        YOUNES'TEN KÖTÜ HABER

        Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Ajax'ın 23 yaşındaki futbolcusu Amin Younes, takımından ayrılmayı düşünmediğini açıkladı. (Akşam)

        15

        DEMBA BA KALABİLİR

        Geçirdiği ağır sakatlığın ardından Çin'in Shanghai Shenhua takımının Kartal'a kiraladığı Senegalli yıldız seneye de kadroda olabilir. Shenhua onu kadroda düşünmüyor. Beşiktaş yönetimi ise fiziksel kalitesine kavuştuğunda Demba Ba'nın müthiş bir silah olduğunu düşünüyor. Aboubakar'la birlikte çok iş yapacağını hesaplıyor. (Fotomaç)

        16

        VOLKAN DEMİREL'E COLUMBUS KANCASI

        MLS ekiplerinden Colombus Crew, Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Volkan Demirel'e talip oldu. (Fotospor)

        17

        GOMIS UYANIKLIĞI

        Daha önce Fransız golcüyü elden çıkarmak için bedavaya vermeyi bile düşünen Swansea City, Galatasaray'a kapıyı 6 milyon Euro'dan açtı. (Milliyet)

        18

        SON ADAY LEIVA

        Beşiktaş, 34 yaşına gelen Atiba’yı yedekleyecek ismi Ada’da buldu. Liverpoollu Lucas Leiva yine gündeme girdi. Beşiktaş'ın bu transferde rakibi ise Inter... (Fotomaç)

        19

        HEDEF JAMES

        Serie A devi Inter’in, Real Madrid’den ayrılacağı iddia edilen James Rodriguez için İspanyol ekibine 42 milyon Euro (168 milyon TL) teklif ettiği öne sürüldü. (Fanatik)

        20

        NICOLAS HAAS İDDİASI

        İtalyan basını, Galatasaray'ın İsviçre ekibi Luzern'in 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Nicolas Haas'ı gündemine aldığını yazdı. (Sporx)

        21

        DE GEA-MORATA TAKASI

        İspanyol devi Real Madrid, bir kez daha Manchester United’ın kapısını yıldız kaleci David de Gea için çaldı. Ancak bu kez Kırmızı- Şeytanlar’ın Portekizli hocası, 25 milyon Euro'nun yanı sıra Los Galacticos’un forveti Alvaro Morata'yı da istedi. (Fanatik)

        22

        ABOUBAKAR TAMAM

        Beşiktaş, bir yıl daha kiralamak istediği Vincent Aboubakar ve kulübü Porto ile prensipte anlaştı. Tarafların önümüzdeki hafta tekrar bir araya gelerek yeni sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. (Hürriyet)

        23

        BRUMA: BIRAKIN GİDEYİM

        Galatasaray'ın Portekizli yıldızı tavrını ortaya koydu. Leipzig’den transfer teklifi alan ve başkan Dursun Özbek’in seçimi kendisine bıraktığı Bruma, “Gitmek istiyorum” dedi. Anlaşma artık an meselesi... (Fanatik)

        24

        MITROVIC'E TALİP VAR

        Beşiktaş, 4.2 milyon Euro vererek transfer ettiği Matej Mitrovic'ten beklediği performansı alamamıştı. Hırvat futbolcuya Werder Bremen'den bir teklif geldiği öğrenildi. Bundesliga'da bu sezon 64 gol yiyen Bremen bu kategoride lig sonuncusu durumunda. Alman temsilcisi, Mitrovic'i kiralayarak savunma açığını kapamak istiyor. (Fotomaç)

        25

        CİMBOM, BACCA'DA İNDİRİM BEKLİYOR

        Galatasaray, Milan'ın kadrosunda düşünmediği Carlos Bacca'ya yaptığı transfer teklifinin cevabını bekliypr. İtalyan devi, 7.5 milyon Euro'luk bonserviste indirim yaparsa imzalar atılacak. (Milliyet)

        26

        KARTAL'A MOR ÖNERİSİ

        Borussia Dortmund'da forma şansı bulamayan Emre Mor'u menajerler, Beşiktaş'a önerdi. Başkan Fikret Orman ve ekibi, Alman ekibinde problemli bir dönem geçiren milli futbolcunun transferine temkinli yaklaşıyor. (Sabah)

        27

        BRUMA, RIBERY YÜZÜNDEN SATILIYOR

        Galatasaray, Bruma'nın Ribery gibi bedavaya gitmesinden endişe ettiği için Portekizli yıldızı Leipzig'e satacak. İki kulübün 15 milyon Euro artı bonuslar karşılığında anlaşma sağlayacağı kulislerde konuşuluyor. (Sabah)

        28

        TOLGAY, INTER'E GİDİYOR

        Bu yaz futbol takımının maliyetini düşürme ve oyuncularına gelen iyi teklifleri değerlendirme kararı alan Beşiktaş yönetimi, Tolgay Arslan'ı İtalyan devi Inter'e gönderiyor... Siyah-beyazlıların, 26 yaşındaki yıldızın transferi için Milano temsilcisiyle 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığı öğrenildi. (Sabah)

        29

        ARDA TURAN HAMLESİ

        Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Barcelona ile yollarını ayıracak olan Arda Turan için menajer Ahmet Bulut ile görüştü. Dursun Özbek, "Sadece 'Başkan'ım dönmek istiyorum' desin. Onu almak için tüm şartları zorlarım" ifadesini kullandı. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ