Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı: Beşiktaş'ın yenemediği bir takımız - Rams Başakşehir Haberleri

        Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın Gaziantepspor galibiyetiyle şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından yayıncı kuruluşa telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, güzel bir yarış olduğunun altını çizdi ve ekledi: Basın toplantısında da söylemiştim, Beşiktaş gibi büyük bir kulüple bu yarışın içerisinde bulunmak çok güzel bir şey. Bütün camiayı tebrik ediyorum. 2. bile olsak şampiyonun yenemediği bir takımız. Şampiyonlar Ligi'nde onlara başarılar dileriz.

        Avcı, son iki sezon 4.'lükten aşağıya hiç inmediklerinin altını çizerek "Sezon başında Fenerbahçe ve Bursaspor ile oynayıp lige 6 puanla başlamak yolumuzu çizdi. Her iki kulvarda ayakta kalmak bizim için önemliydi ancak bu, önümüzdeki sezon bize yeterli olmayacak." dedi.

        REKLAM

        Gelecek sezon planlamalarını yaptıklarını söyleyen Avcı, "Tespit ettiğimiz oyuncular var. Aslında birey üzerinden gitmemek lazım. Ekip çalışması ve kulübün sunduğu imkanlar bunun içerisinde doğru organizasyonlar var." ifadelerini kullandı.

        Avcı, "Sezonun 11'ini yapsanız Başakşehir'den kimleri alırsınız?" sorusuna ise "Bir alt ligden gelip 46-50 maç oynayarak A Milli Takım'a kadar yükselen Cengiz Ünder'i en başa koyarım" yanıtını verdi ve ekledi: Emre Belözoğlu Türk futbol tarihinin en önemli oyuncularından biri, onu saymıyorum bile!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ