Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Fenerbahçe, Galatasaray ve Antalyaspor, Başakşehir'e duacı - Rams Başakşehir Haberleri

        31 Mayıs Çarşamba günü M.Başakşehir ile Atiker Konya arasında Eskişehir’de oynanacak olan Türkiye Kupası final maçı; Fenerbahçe, Galatasaray ve Antalya’yı yakından ilgilendiriyor.

        Gazete Habertürk'ün haberine göre, kupayı Başakşehir kazanırsa, lig 3.’sü Avrupa Ligi gruplarına direkt katılacak. 4. bitiren 2 ön eleme, 5. tamamlayan takım ise 3 ön eleme turu oynayacak. Kupa Konya’ya giderse, Yeşil-Beyazlı ekip doğrudan gruplara kalacak; lig 3.’sü 2 ön eleme, 4. bitiren ise 3 ön eleme turu oynayacak. Yani Başakşehir’in zaferi, 3. ve 4. sıranın (F.Bahçe ya da G.Saray’ın) işine yarayacak. Ligi 5. tamamlayan Antalya’nın kaderi ise tamamen kupa finalinden çıkacak sonuca bağlı. Başakşehir kazanırsa, Akdeniz ekibi Avrupa Ligi vizesi alacak, Konya dışarıda kalacak. Konya’nın zaferi halinde ise, Yeşil-Beyazlı ekip direkt gruplara kalacak, F.Bahçe ile G.Saray ön eleme oynayacak, Antalya’nın ise Avrupa hayalleri son bulacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ