Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayserispor, 225 oyuncuyu listesine aldı! - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Kayserispor Başkanı Erol Bedir başkanlığında Karpuzatan tesislerinde toplanan transfer komitesi, her mevkide birbirine alternatifli yüzde 65´i yabancı, yüzde 35´i yerli oyunculardan oluşan 225 oyuncunun bulunduğu listeyi ele aldı.

        Bu arada, sözleşmesi biten 3 futbolcudan, çocuğunun okul durumu için ABD´deki bir takımla anlaşan stoper Mabiala, Umut Bulut ve orta saha oyuncusu Samba Sow´un durumu görüşüldü. Takımda ağabeylik yapan Umut Bulut´un yeni sezonda da takımda olmasına sıcak bakıldı. Kayserispor´da ligin ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen futbolculardan Rotman, Lawal, Erkan Kaş, Hakan Aslantaş´ın durumları ele alındı.

        Öte yandan Barcelona ile işbirliği konusunda görüşme yapmaya giden Kayserispor Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Tufan Koç ile Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çakmakuyar´ın aynı zamanda İspanya, Portekiz ve Brezilya liginde top koşturan ve sarı kırmızılı ekibin yabancı oyuncu listesinde yer alan futbolcularla görüşmeler yapacakları öğrenildi.

        Kayserispor´un 2016-17 sezonunda, Süper ligde hafta sonu oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşması öncesi oyunculara Çarşamba gününe kadar izin verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ