Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Transfer haberleri FB, GS, Beşiktaş - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Jeremain Lens'in bonservisini elinde bulunduran Sunderland'in Tunuslu hücum oyuncusu Wahbi Khazri'yi gündemine aldı. (Sabah)

        2

        Beşiktaş, Osmanlıspor'un 24 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Musa Çağıran için ilk hamleyi yaptı. (Milliyet)

        3

        Kanarya'da beklenileni veremeyen Ozan Tufan ile yollar kesin olarak ayrılıyor. F.Bahçe yine de gelecek gördüğü Ozan'ı bonservisiyle vermeye razı değil. Sociedad'a kiralarken satın alma opsiyonu maddesi olmayacak. (Fotomaç)

        4

        Bundesliga takımlarından Freiburg, Çağlar Söyüncü'den sonra Cengiz Ünder'e de talip oldu. (Fotospor)

        5

        F.Bahçe'de kiralık oynadığı dönemde tribünlerin sevgilisi olan Lens, bonservisini elinde bulunduran Sunderland'in hazırlık kampı listesine dahil edildi. Alt ligde oynamak istemeyen Hollandalı yıldız, Fenerbahçe'yi bekliyor. (Fotomaç)

        6

        Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kırmızı-Beyazlı yönetimden Aatif’in mutlaka transfer edilmesi konusunda ısrarcı davranıyor. Çalımbay’ın, bu teklifine ise Antalyaspor yönetimi sıcak bakmıyor, “Sen merak etme. Aatif’ten daha iyi bir oyuncu alırız” diyor. Ancak Rıza hoca ısrarla yeni sezondaki oyun planında Aatif’in kilit bir rol oynayacağına dikkat çekip, “Siz yine de bu futbolcu için Fenerbahçe yönetimi ile masaya oturup, kiralama dahil her türlü teklifi yapın” ısrarında bulunuyor. Aatif ise Konyaspor’dayken kendisini isteyen Aykut Kocaman’la birlikte çalışmaya daha sıcak bakıyor. (Fanatik)

        7

        Cenk Ergün, Hırvat maestro Halilovic için Hamburg’un kapısını çaldı. Çizme basını ise Tudor'un Juventus'ta yedek kalan Rincon'u istediğini yazdı. (Fotomaç)

        8

        Manchester City’deki kontratı bitecek olan Gael Clichy ile uzun süredir görüşen Galatasaray, temaslarını iyice hızlandırdı. 31 yaşındaki futbolcuyla kıran kırana pazarlıklar sürüyor, rakam konusunda orta yol bulunuyor. Başakşehir’in de sürpriz bir şekilde girişimlerde bulunduğu ancak maliyetinden dolayı geri adım attığı Clichy transferinin önümüzdeki hafta Galatasaray adına biraz daha netleşmesi bekleniyor. (Fanatik)

        9

        Sarı-lacivertliler transferde Fransa’yı mesken tuttu. Valbuena ve Dirar sonrası yeni hedef Monaco’nun Portekizli yıldızı Moutinho. Şartlar oluşursa kadroya katılacak. (Fotomaç)

        10

        Serbest kalan Sabri Sarıoğlu'na Malezya'nın Johor Dar'ul Tazim takımı talip oldu. Ülkenin en ünlü kulübü olan ve ligde lider durumda bulunan Dar'ul Tazim'in 'Reyiz'e yıllık 2 milyon euro'dan 2 yıllık teklifte bulunduğu iddia edildi. Süper Lig ve TFF 1. Lig'den de teklifler alan Sabri'nin düşünmek için süre istediği bildirildi. (Fotomaç)

        11

        Spor Toto Süper Lig’de geçen sezon Kayserispor formasıyla çıktığı 32 lig maçında 11 gol ve 11 asistlik performans sergileyerek Kara Kartal’ın radarına giren Deniz Türüç için Beşiktaş’ın ısrarı devam ediyor. Pedro Franco, Alexander Milosevic, Veli Kavlak, Aras Özbiliz ve Mustafa Pektemek’ten oluşan bir listeyi Kayseri’ye gönderen yönetimin, “Deniz için bu isimlerden kimleri istersiniz?” önerisini sunduğu belirtildi. (Fanatik)

        12

        Siyah-beyazlı yönetim, Marcelo’nun gitme ihtimaline karşılık Barça’nın geçen sezon Roma’ya kiraladığı Thomas Vermaelen’i kiralamak için Katalan ekibiyle masaya oturdu. (Fotomaç)

        13

        Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch için Çekya iddiası gündeme geldi. Sarı-lacivertli ekipte son dönemde beklediği fırsatları bulamayan futbolcu için Slavia Prag'ın takipte olduğu belirtildi. (Milliyet)

        14

        Beşiktaş, forvet transferinde listesine yeni bir isim ekledi: Gignac... Fransız futbolcu ve kulübü ile temasa geçmeye hazırlanan yönetim, Aboubakar transferinden çıkacak sonucu bekleyecek. Kamerunlu oyuncu ile ilgili sorun yaşanması halinde Gignac ve kulübü ile görüşmeler başlayacak. (Fotomaç)

        15

        Chedjou’yu kadrosuna katıp transfere flaş bir giriş yapan Başakşehir, asıl bombayı Hollanda şampiyonu Feyenoord’un yıldızı Elia’yla patlatıyor. Hollandalılar’la yapılan pazarlıklar son aşamada, transfer bitiyor. (Fanatik)

        16

        Wesley Sneijder'i gönderme planları yapan Galatasaray, Hatem Ben Arfa için devreye girdi. Fransız basını; PSG'de bu sezon beklenen performansı gösteremeyen ve takımdan ayrılmak isteyen 30 yaşındaki oyuncunun talipleri arasında Galatasaray'ın da olduğunu yazdı. (Fotomaç)

        17

        Beşiktaş stoper transferinde hareketli günler yaşıyor. Marcelo'nun Lyon'a gitmesi ve Vida'nın Kartal olması an meselesi. (beIN Sports)

        18

        Fenerbahçe, Kjaer satılsa da satılmasa da Jeremy Mathieu'yu almayı kafasına koydu. Barcelona’ya cüzi bir bonservis bedeli ödenerek 33’lük yıldız alınacak. (Fotomaç)

        19

        Forvete düşünülen Bafetimbi Gomis için Fransa'dan farklı haberler geliyor. Le 10 Sports, 32 yaşındaki yıldızın sarıkırmızılıların önerdiği 3.4 milyon euro'yu kabul ettiğini ve kulüplerin anlaşmasını beklediğini belirtirken, Maxi Foot ise golcü oyuncunun Marsilya'da kalma ihtimalinin sürdüğünü savundu. Gomis'in Fransız ekibinde kalmak istediği bu yüzden sarı-kırmızılı ekibi oyaladığı ifade edildi.

        20

        Geçtiğimiz sezonu Malaga'da kiralık olarak tamamlayan kaleci Denis Boyko'yu elinden çıkarmak isteyen Beşiktaş'ın imdadına 'komşu' yetişti. Yunanistan'ın PAOK takımı, teknik direktör Güneş'in gelecek sezon kadroda düşünmediği Ukraynalı file bekçisine talip olduğu ifade edildi.

        21

        İtalyan basını, Roma ile yollarını ayırmaya hazırlanan Seydou Doumbia'nın muhtemel rotalarından birinin Fenerbahçe olabileceğini yazdı. Haberlerde Fildişili forvet için Kanarya'nın kiralama formülüne gideceği belirtildi.

        22

        Fenerbahçe'nin sezon başında Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı İsmail Köybaşı'nı Trabzonspor'un istediğini iddia edildi. Hatta milli sol bek için Kanarya'ya 1.5 milyon euro'luk teklif sunulduğu öne sürüldü. Köybaşı'nın menajeri Batur Altıparmak ise "İsmail için teklif gelmedi. Kesinlikle böyle bir şey yok" dedi.

        23

        Fenerbahçe'nin stoperi Simon Kjaer'e İngiltere'den yeni teklif geldi. Danimarkalı savunmacıya Premier Lig'in yeni ekibi Brighton kanca attı. 28 yaşındaki oyuncu için Ada ekibinin 8.5 milyon euro'luk bir bütçe ayırdığı belirtildi. Milan ve Liverpool da Kjaer'in peşinde. Fenerbahçe ise transferlerini tecrübeli futbolcudan gelecek parayla yapacak. (Fotomaç)

        24

        Yurt içinde birçok futbolcu ile temas kuran siyah-beyazlılar, Deniz Türüç'ü listenin ilk sırasına aldı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'a ilk olarak takas teklifinde bulundu. Kayseri cephesinin ise takasa yanaşmadığı ve genç oyuncunun bonservisi için 7 milyon euro talep ettiği belirtildi. Siyah-beyazlıların ise son olarak 1 futbolcu + 2 milyon euro'luk yeni bir teklif sunduğu ve Kayseri'den yanıt beklediği öğrenildi. (Fotomaç)

        25

        Kanarya'nın devre arasında gündemine aldığı Shakhtar Donetsk'ten Eduard Sobol ile yeniden ilgilenmeye başladığı iddia edildi. Hasan Ali Kaldırım'la henüz anlaşılamadı, İsmail Köybaşı da yetersiz görülüyor. Sarı-lacivertliler sol bek için Sobol'u kadroya katmayı hedefliyor. Kiralık oynadığı Zorya'da F.Bahçe'ye karşı çıktığı maçta kırmızı görmüştü. (Fotomaç)

        26

        Trabzonspor, Spartak Moskova forması giyen Bulgar oyuncu Ivelin Popov'un transferini bitirme aşamasına geldi. Popov için yönetimin 2 milyon euro bonservis bedeli önerdiği ve bu rakam ile Rus kulübünün istediği para arasında çok büyük farklılıklar bulunmadığı ifade edildi. (Fotomaç)

        27

        TFF 1. Lig’den, Süper Lig’e yükselen kırmızı-beyazlılar, Fenerbahçe’den Volkan Şen’in ardından, Beşiktaşlı Veli Kavlak’a kanca attı. Başkan Otyakmaz, “Teklif sunacağız” dedi.

        28

        Zirveye oynamak isteyen Trabzonspor, takıma güç katacak isimlerle bir süredir temas halindeydi. Kampa tam kadro gitmek isteyen Fırtına’da sıra imzalara geldi. Vagner Love, Ndiaye ve Gökhan İnler’de hafta içi önemli gelişmeler yaşanabilir. Serdar Taşçı’da geri sayım başladı. (Fanatik)

        29

        Lazio forması giyen 23 yaşındaki stoper kendisini canlı izleyen Cenk Ergün'den tam not aldı. 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Wesley Hoedt için sarı-kırmızılılar hafta başı Roma temsilcisi ile görüşmelere başlayacak. (Vatan)

        30

        Fenerbahçe’nin yöneticileri, Fransız oyuncular için temaslarını sıklaştırdı. Bonservisi Manchester City’de bulunan Samir Nasri için kiralık formülü devreye girdi. Ancak Valencia ve Sevilla da bu yıldızın peşini bırakmıyor. Diğer tarafta Barcelona’da gelecek sezon sözleşmesi bitecek Jeremy Mathieu, Kjaer’in ayrılma olasığına karşı ciddi biçimde düşünülüyor. (Fanatik)

        31

        Fenerbahçe, Nabil Dirar transferinde sıkıntı çıkınca rotasını Juan Iturbe'ye kırdı. (Fotospor)

        32

        Fenerbahçe’nin transferdeki en gözde ismi olarak ön plana çıkan Simon Kjaer’in, İtalya’da kariyerini sürdürme ihtimalinin çok kuvvetli olduğu öğrenildi. Kjaer için olumlu şartların oluşmasının ardından İtalyanlar’ın, Fenerbahçe ile bonservis için masaya oturacağı ifade edildi. (Fanatik)

        33

        Beşiktaş 20 yaşındaki genç yıldız Yusuf Yazıcı için Trabzonspor'a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Yusuf Yazıcı’ya karşılık para ve oyuncu vermeyi planlayan Beşiktaş; Gökhan İnler, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak ve Aras Özbiliz gibi isimleri takasta kullanmak istiyor. (Fanatik)

        34

        Bruma, RB Leipzig’le her konuda anlaştı, resmi açıklamanın yapılmamasının nedeni ise ortaya çıktı. Almanlar, 13 milyon Euro artı 2 milyon Euro bonus öneriyor. Cim Bom da 15 milyon Euro’yu direkt istiyor. (Fanatik)

        35

        Aboubakar’ın bonservisini almak için Porto’yla yaptığı görüşmelerden bir türlü sonuç alamayan Kartal, hedef değiştirdi. Yönetim, Swansea City’nin İspanyol yıldızı Fernando Llorente için harekete geçti. Geçen sezon Premier Lig’de 15 gol atan 1.95’lik kule için ilk temas kuruldu. (Fanatik)

        36

        Kanarya’nın hocası olması için artık resmi açıklamanın beklendiği Aykut Kocaman, bir yandan gelecek sezonun planlamasını yaparken, diğer taraftan sözleşmesi biten ancak kalmasını istediği isimleri belirliyor. Kocaman’ın, yakın bir zamanda bu oyuncularla ilgili kesin kararını vereceği ve olumlu bir kararın çıkması halinde Volkan ve Hasan Ali ile 2’şer yıllık sözleşme yapılacağı öne sürüldü. Geçen sezon başında Beşiktaş’tan alınan İsmail Köybaşı’nın ise başka bir takıma satılmasının gündemde olduğu bildirildi. (Fanatik)

        37

        Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Başkent ekibinin gündeminde iki hoca var. Mor-Sarılılar, son olarak Gaziantepspor’u çalıştıran Bülent Uygun ve Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in yardımcılığından ayrılan Tamer Tuna ile bir görüşme yapacak. İki teknik adamda birinin yeni sezonda Osmanlıspor’un başında olmasına yüksek ihtimal olarak bakılıyor. (Fanatik)

        38

        Beşiktaş’ın, Vincent Aboubakar ile birlikte yeni sezonda kadrosunda tutmak istediği isimlerden biri olan Demba Ba, Shanghai Shenhua kulübüyle görüşmelere başladı. (Milliyet)

        39

        Beşiktaş, 27 yaşındaki kanat oyuncusu Gabriel için kulübü Flamengo'ya resmi teklif sundu. Şu aralar Rhodolfo'nun transferi için iki kulüp arasında resmi temasların devam ettiği ve bu görüşmelerde Gabriel konusunun gündeme geldiği belirtiliyor. (Ajansspor)