Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        19 Haziran’da top başı yapacak olan G.Saray’da teknik direktör İgor Tudor, yönetimden acil bölgelere hemen takviye yapılmasını istedi.

        2

        Gomis’e sıcak bakan Hırvat hoca, Belhanda’nın alınmasıyla da Bruma’nın boşluğunu doldurmayı hedefliyor.

        3

        Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdüren G.Saray’da teknik direktör İgor Tudor, kadroya katılmak istenilen oyuncular hakkındaki görüşlerini yönetimle paylaştı.

        4

        Sarı-Kırmızılı kurmaylarla yaptığı görüşmede acil mevkilere dikkat çeken Hırvat hocanın, en azından bu bölgelere bir an önce takviye yapılmasını istediği öğrenildi.

        5

        Marsilya’nın da peşinde olduğu Bafetimbi Gomis’le Lukas Podolski’nin, Dinamo Kiev forması giyen Younes Belhanda’yla ise Bruma’nın boşluğunu doldurmak isteyen Hırvat hocanın, “İki oyuncuyu da kampa yetiştirin” dediği ifade edildi.

        6

        Gomis transferinde Marsilya’yla yarışan Özbek yönetimin ise Dinamo Kiev’in 9 milyon Euro istediği Belhanda için de son olarak 6 milyon Euro’luk teklif yaparak beklemeye geçtiği kaydedildi.

        7

        Bu sezon Marsilya’da kiralık olarak forma giyen Gomis, 20 kez ağları havalandırarak Fransa Ligi’nin en golcü 4. oyuncusu oldu.

        8

        HALILOVIC VE CHIRICHES’İ DE İSTİYOR
        Ülkesi Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımında yetiştikten sonra Barcelona’ya transfer olup ardından da Hamburg’a satılan Alen Halilovic’in de kanatlara rekabet getireceğini düşünen Tudor, vatandaşının alınmasına da sıcak bakıyor.

        9

        Savunma bölgesinde de eksik olduğunu düşünen genç antrenörün, uzun süredir peşinden koşulan Vlad Chiriches transferine de onay verdiği öğrenildi.

        10

        HOEDT İDDİASI
        Forvet transferinin yanı sıra stoper bölgesi için de girişimlerini sürdüren G.Saray’ın gündemine yeni bir isim girdi.

        11

        İtalyan basınında çıkan haberlere göre Cimbom, Lazio’nun 23 yaşındaki savunma oyuncusu Wesley Hoedt için İtalyan kulübüyle görüşmelere başladı.

        12

        HAGI VIITORUL'DA KALACAK
        Sahibi ve hocası olduğu Viitorul’u Romanya şampiyonu yaptıktan sonra adı G.Saray’la anılan Gheorghe Hagi için kulübünden açıklama yapıldı.