Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni transferi Mathieu Valbuena’dan çarpıcı açıklamalar... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Valbuena’dan çarpıcı açıklamalar... Tecrübeli oyuncu Fransa’nın önde gelen gazetesi L’Equipe’e konuştu.

        2

        Haberde Valbuena’nın Fenerbahçe macerası, Marsilya’daki genç coşkulu günlerindeki gibi gösterilirken, Lyon’daki duygularının tam tersi şekilde olduğu ifade edildi.

        3

        Valbuena ropörtajında, 33 yaşında Türkiye’ye transfer olmasının emeklilik anlamına gelip gelmediği sorusunu şöyle yanıtladı:

        4

        "Şaka mı yapıyorsun? Fenerbahçe’nin stadını daha önceden de biliyordum. Harika bir atmosferi var. Tesisleri de muhteşem."

        5

        "Sayısız kupayla dolu devasa bir müze var. Simon Kjaer, Robin van Persie ve Gregory van der Wiel gibi önemli oyunculara sahipler."

        6

        "Oraya güneşlenmeye gitmedim. Hiçbir zaman böyle bir oyuncu olmadım. Ben futbolu kazanmak için oynarım."

        7

        "Lyon’da bireysel anlamda başarılı bir sezon geçirdim. Ancak bir an gelir ve gitmeniz gerektiğini anlarsınız."

        8

        "Lyon’a gelirken birçok insan bana şüpheyle yaklaşmıştı, ancak performansımla herkesi ikna ettim ve alkışlar eşliğinde ayrıldım.”

        9

        Fransız yıldız şöyle devam etti: “Goller atsam da her zaman yüksek maaşım ve yaşımla gündeme geldim. Hiç kimse performansımı objektif olarak değerlendirmedi."

        10

        "Dinamo Moskova’da bana karşı böyle bir ön yargı yoktu, F.Bahçe’de de olmayacağını düşünüyorum. Artık yeni bir meydan okumaya ihtiyacım var."

        11

        "Fenerbahçe'deki öncelikli hedefim önümüzdeki sezonu şampiyon olarak tamamlamak. Göstereceğim performansla Fransa Mili Takımı’nın Dünya Kupası kadrosunda olmayı da istiyorum.”

        12

        ‘GÖSTERİLEN DEĞERİN FARKINDAYIM’

        “İnanılmaz bir ortamla karşılaştım. 500 taraftar, muhteşem bir atmosfer oluşturdu. İstanbul’a geleli henüz 2 gün olmasına karşın bana verilen değerin farkındayım."

        13

        "Bu durum, beklentilerin de büyük olduğunu gösteriyor. 27 Haziran’da antrenmanlar başlayacak. Bu tarihle birlikte heyecan verici bir mücadele beni bekliyor.

        14

        "Kulübün sportif direktörü beni aradı ve Aykut Kocaman’ın beni kadroda görmek istediğini söyledi."

        15

        "2012 yılında Marsilya’da oynarken, Fenerbahçe’yle Avrupa Ligi’nde karşılaşmıştık ve takımın başında o vardı. Bir teknik adamın sizi bu kadar çok istemesi çok önemli. Yaptığım değerlendirme neticesinde teklifi kabul ettim.”

        16

        KJAER PAZARLIĞI DEVAM EDİYOR

        Milan'ın Simon Kjaer ısrarı sürüyor... İtalyan devi, Fenerbahçe’nin savunmadaki önemli ismini renklerine dahil edebilmek için sürekli olarak Sarı-Lacivertli yöneticilerle pazarlık halinde.

        17

        Ancak Fenerbahçe cephesi 10 milyon Euro bonservis bedelinden aşağıya inmediği için görüşmeler sonuçlanmıyor. Milan cephesi ise 8 milyon Euro’da ısrarcı.

        18

        VARDY İDDİASI

        Fenerbahçe'de golcü arayışları sürerken, Leicester City’nin iki isminin de listede olduğu iddia edildi. Sarı-Lacivertliler’in Ahmed Musa ve Jamie Vardy için zemin yokladığı belirtildi. İngiliz basınına göre görüşmeler sürüyor.

        19

        KAMENİ DE BİTTİ

        Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena’yla anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Kamerunlu kaleci Carlos kaleci Carlos Kameni’yi de kadrosuna katmaya hazırlanıyor...

        20

        33 yaşındaki file bekçisinin kulübü Malaga’yla daha önce anlaşmaya varan Sarı-Lacivertliler, yoğun uğraşlar sonrası deneyimli eldiveni de ikna etmeyi başardı.

        21

        Kameni’nin önümüzdeki hafta İstanbul’a gelerek 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Öte yandan İspanyol Marca Gazetesi de, Malaga’nın mali tasarruf nedeniyle Kameni’ye baskı uygulayıp, “Fenerbahçe'ye 1 yıllık kiralık git, sonra geri gel” teklifinde bulunduğunu yazdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ