Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri | Carlos Kameni ve Jamie Vardy için görüşmeler sürüyor. Simon Kjaer için Milan'ın ısrarı var - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena’yla anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Kamerunlu kaleci Carlos kaleci Carlos Kameni’yi de kadrosuna katmaya hazırlanıyor...

        2

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre 33 yaşındaki file bekçisinin kulübü Malaga’yla daha önce anlaşmaya varan Sarı-Lacivertliler, yoğun uğraşlar sonrası deneyimli eldiveni de ikna etmeyi başardı.

        3

        Kameni’nin önümüzdeki hafta İstanbul’a gelerek 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

        4

        Öte yandan İspanyol Marca Gazetesi de, Malaga’nın mali tasarruf nedeniyle Kameni’ye baskı uygulayıp, “Fenerbahçe'ye 1 yıllık kiralık git, sonra geri gel” teklifinde bulunduğunu yazdı.

        5

        KJAER PAZARLIĞI DEVAM EDİYOR
        Milan'ın Simon Kjaer ısrarı sürüyor... İtalyan devi, Fenerbahçe’nin savunmadaki önemli ismini renklerine dahil edebilmek için sürekli olarak Sarı-Lacivertli yöneticilerle pazarlık halinde.

        6

        Ancak Fenerbahçe cephesi 10 milyon Euro bonservis bedelinden aşağıya inmediği için görüşmeler sonuçlanmıyor. Milan cephesi ise 8 milyon Euro’da ısrarcı.