Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son Dakika... Fenerbahçe Aykut Kocaman ile anlaştığını KAP'a bildirdi! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Aykut Kocaman ile 2 yıllık sözleşme yaptığını duyurdu.

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "1988-1996 yılları arasında futbol takımımızın formasını başarıyla terletmiş, 2010-2013 yılları arasında 1 lig ve 2 Türkiye Kupası zaferi ile birlikte UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final sevincini camiamıza yaşatan takımımızın teknik direktörü Sayın Aykut Kocaman ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılmıştır. Geçtiğimiz yıl Atiker Konyaspor'un teknik direktörlüğünü yürüten Sayın Aykut Kocaman ve ekibi ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Camiamızın yetiştirdiği önemli bir değer olan Sayın Aykut Kocaman'a yuvana 'hoş geldin' diyor, futbol takımımızın başında kendisine nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz. Yeni teknik direktörümüz Sayın Aykut Kocaman'ın imza törenine dair detaylar ilerleyen günlerde duyurulacaktır" denildi.

        REKLAM

        Aykut Kocaman yaptığı ilk açıklamada, “Her şeyden evvel çok mutluyum ve heyecanlıyım. Yarım kaldığına inandığım işler vardı. Bunları tamamlamak adına ve kulübüme geri dönmekten dolayı son derece mutluyum” dedi.

        Fenerbahçe'de görev yaptığı sezonlarla ilgili konuşan Aykut Kocaman, 3 Temmuz sürecine dikkat çekti. “3 Temmuz her şeyi alt üst etti. Sadece Fenerbahçe’nin geleceğini çalan değil, Türk futbolundan silindir gibi geçti. Etkileri sürüyor” diyen Kocaman gelecek sezonla ilgili de oyun olarak sürekli üzerine koyarak ilerlemeye çalışacaklarını belirtti ve kuvvetli bir takım olacaklarına inancının tam olduğuna vurgu yaptı.

        Geçen sezonki takımın ana problemlerinden birinin özgüven eksikliği olduğunun altını çizen Aykut Kocaman, yeni transferlerle ilgili de şunları söyledi;

        “Nabil Dirar son derece kuvvetli ve dirençli bir oyuncu. Takımın çehresini değiştirme açısından fayda sağlayacak. Mathieu Valbuena ve Mehmet Ekici’de de bu özellikler var. Üçü de mücadele eden becerikli ve istekli oyuncular.”

        Taraftar ve takım arasındaki kopukluğa da değinen Aykut Kocaman, “Fenerbahçe taraftarı kaliteyi seviyor. Taraftarlar önce birbiri için savaşan takım görmek istiyor” dedi. Başkan ve yönetimle olan iletişimi ile ilgili de değerlendirmeler yapan Kocaman, “Fenerbahçe’yi kendi değerlerine doğru yükseltmek amacındayız” diye konuştu.

        “Fenerbahçelilerin gönlü rahat olsun” diyen Aykut Kocaman “A’dan Z’ye bu takımı olması gereken yerde olması için ne gerekiyorsa onu yapacağız” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ